ΠΡΟΦΙΛ

Καλώς ήρθατε στο MARO-SAMANA.COM το μοναδικό ίσως μέχρι τώρα σάιτ που ειναι για να βοηθά με πράξεις και όχι μόνο λόγια .
Είμαι η Μάρω παραψυχολόγος ενεργειακή θεραπεύτρια , που από την αρχή αυτής της ενσάρκωσης μου είμαι διαισθητική , διορατική και αφού πέρασα από πολλά επαγγέλματα κατέληξα να αποδεχτώ την ιδιαιτερότητα μου και να αφεθώ στο σύμπαν που με οδήγησε εδώ και 10 χρονιά να το κάνω επάγγελμα με το δικό μου τρόπο που ακολουθεί πιστά συμπαντικούς κανόνες.
Έκανα όλες τις νόμιμες διαδικασίες για δίπλωμα ( Πάρα-Ψυχό -Κοινωνιολογική εταιρία Ελλάδος έτος ίδρυσης 1932 ) έναρξη κτλ. σαν ελεύθερος επαγγελματίας…
Στο παρελθόν έχω γράψει για χρόνια στο Ζωη&ζωδια . Ασχολούμαι με τις ενέργειες των Κρυστάλλων και των βοτάνων και τους οργονίτες (αιθερικός μετατροπέας ) …

Αυτός χώρος έχει φτιαχτεί αποκλειστικά με σκοπό την βοήθεια και την αφύπνιση. Εδώ αφιερώνουμε εγώ και όποιος άλλος θέλει χωρίς κερδοσκοπικούς στόχους κάποιες ώρες για να κάνουμε εκπομπές και να γράφουμε θέματα.
Ειναι καλοδεχούμενος όποιος θέλει να βγει στον αέρα η να γράψει αυτό που πιστεύει η έχει ζήσει , ανεξαρτήτου επαγγέλματος γιατί εδώ δεν κάνουμε διαφημίσεις, μονό κατάθεση εσώψυχων εμπειριών για το ανώτερο κάλο.

Μαζί θα μάθουμε τι σημαίνει ψυχή και όλες τις ενέργειες που μας χάρισε η φύση …
Εδώ θα μάθετε πως να προστατεύετε την ενέργεια σας ! Τα πάντα για τους κρυστάλλους τα βότανα και γενικά ότι αφορά την μεταφυσική .
Αλλά πάνω από όλα θα σας απαντώ σε ότι σας αγχώνει και σας στεναχωρεί σε εκπομπές που θα κάνουμε !!!!
Ευχαριστώ από καρδιάς ΜΑΡΩ

Τα σχόλια έχουν κλείσει.