ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Μεταφυσική και η Παραψυχολογία διασυνδέονται διότι εξετάζουν τον άγνωστο κόσμο της ψυχής και των δυνατοτήτων της. Μελετούν την προέλευση αυτής από Τον Δημιουργό όπως και όλο τον αόρατο κόσμο σε όλα τα επίπεδα του. Γενικότερα η Μεταφυσική και εν μέρει επίσης η Φιλοσοφία με την Θεολογία, πραγματεύονται τον υπερβατικό κόσμο και μελετούν το επέκεινα.

Έχουν σαν στόχο την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής και συνεπώς την αυτοβελτίωση, την ανέλιξη και την ενεργειακή προστασία απέναντι στο κακό που υπάρχει από καταβολής κτιστού κόσμου.

Οι Άγγελοι, οι Άγιοι και οι λοιποί Δάσκαλοι Του Ουρανού υπάρχουν για να μας προστατεύουν και δεν μένει παρά να μάθουμε πως να τους επικαλούμεθα.

Με την χρήση της προσευχής  του διαλογισμού και της ύπνωσης κατανοούμε τον ανώτερο εαυτό μας που είναι η ψυχή και αρχίζουμε να ζούμε στον αληθινό κόσμο  σε σύνδεση με όλα τα φωτεινά όντα και όλες τις επίγειες ομορφιές και τις ενέργειες τους.

Η χρήση των κρυστάλλων  και των μετάλλων παίζει σπουδαίο ρόλο σαν φυλαχτό γιατί προστατεύουν και ενισχύουν την αύρα και την ενέργεια μας.

Τα βότανα έχουν δοθεί από τον Δημιουργό για την ωφέλεια της σωματικής μας υγείας και ζωτικής ενέργειας όταν τα χρησιμοποιούμε ανάλογα με τις σωματικές η μεταφυσικές μας ανάγκες σαν διαδικασία διόρθωσης κάποιου τομέα της ζωής μας ή σαν φάρμακο για ένα πρόβλημα που έχουμε σωματικά.

Ότι θα κάνουμε πρέπει να γίνει με τους συμπαντικούς κανόνες και τους επίγειους στο θέμα των βοτάνων η των αιθέριων έλαιων.

Η Αστρολογία όπως και η Αριθμολογία είναι ένας μαθηματικός τρόπος να βλέπουμε τα σημεία ενός χαρακτήρα η μιας κατάστασης και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Τα επτά τσάκρα της Ψυχής είναι τα καθ’ ύψος νοητά σημεία του ανθρωπίνου σώματος όπου ενυπάρχουν τα ενεργειακά κέντρα και αποτελούν το ενεργειακό μας σώμα στο οποίο υπάρχουν και άλλα μικρότερα τσακρας που ενώνονται με τους μεσημβρινούς που ξεκινούν από την σπονδυλική μας στήλη .

Μέσω του χαρίσματος μου και των βιωματικών μου εμπειριών και κατά δεύτερο λόγο, μέσω των μελετών και των αναγνωσμάτων μου θα σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τις κρυμμένες δυνάμεις σας όπως και να μάθετε να αμύνεστε από κάθε ψυχική επίθεση.

maro-samana.com 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.