Ψυχή, το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο…

1Τσάκρα τα ενεργειακά κέντρα της ΨΥΧΗΣ

Τα 7 σώματα της αύρας και οι ενέργειες τους στο φυσικό σώμα.
Η  αθάνατη ψυχή του ανθρώπου έχει  7 ενεργειακά κέντρα ( τσάκρα ) που ξεκινούν από την ουρά της σπονδυλικής  στήλης και φτάνουν μέχρι την κορυφή του κεφαλιού . Κάθε κύτταρο του ανθρώπινου σώματος συνδέεται με την σπονδυλική στήλη .

Το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο είναι κομμάτι  της συμπαντικής ενέργειας.
Περιγράφεται ως ένα φωτεινό σώμα που περιβάλλει και διαπερνά το φυσικό ανθρώπινο σώμα, και εκπέμπει τη δική του ακτινοβολία που αποκαλείται αύρα.

Διαιρείται σε ,επίπεδα  που αποτελούνται από ενέργεια  και ανώτερες δονήσεις  στο φυσικό σώμα το οποίο το περιβάλλουν και  το διαποτίζουν.
Κάθε αύρικο  επίπεδο είναι διαφορετικό, έχει τη δική του ιδιαίτερη λειτουργία και συσχετίζεται με ένα τσάκρα.
Πρώτο
Ειναι το κέντρο της βάσης και   σχετίζεται με τη φυσική λειτουργία, και τις φυσικές αισθήσεις , δηλαδή όταν αισθανόμαστε το σωματικό πόνο ή την απόλαυση.
Γιατί η ενέργεια αυτού του κέντρου ειναι μέσα στο φυσικό σώμα και συνδέεται με τις αυτόματες και αυτόνομες λειτουργίες του σώματος.
Η θέση του ειναι κάτω χαμηλά στην ουρά της σπονδυλικής στήλης και φτάνει μέχρι κάτω στα πόδια  .
Τα όργανα που σχετίζονται και επηρεάζονται από αυτό ειναι  τα οστά τα νύχια τα δόντια τα πόδια το ανοσοποιητικό, τα επινεφρίδια ,  ο μυελός των οστών και από αυτό τσάκρα γειώνουμε την ενέργεια στη γη   και γενικά ειναι το κέντρο που αφορά την ύλη και την ευημερία στην ζωή μας ….
Όταν δεν λειτουργεί σωστά φέρνει παχυσαρκία , δυσκοιλιότητα και  προβλήματα με όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό  και στο γενικότερο περιβάλλον την στέρηση των υλικών  αγαθών την πλεονεξία  τον εγωισμό και την ασέλγεια και δεν υπάρχουν ηθικές αρχές .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (Το φυσικό σώμα )
Η χαρακτηριστική λέξη του ειναι το ( ΕΧΩ) . Το χρώμα του ειναι το κόκκινο και το στοιχείο του ειναι η ΓΗ.
Σταθερές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου ειναι η Αγνότητα η  Σταθερότητα , η Αξιοπιστία , ο Σεβασμός  η Ολότητα και η Ομαδικότητα  .
Ινδικό όνομα ( Μουλανταρα)
Δεύτερο
Ειναι το ιερό πλέγμα και σχετίζεται με τα συναισθήματα σε οποιαδήποτε  μορφή των σχέσεων της ζωή μας. Η θέση του ειναι λίγο κάτω από τον αφαλό.

Τα όργανα που σχετίζονται με αυτό ειναι τα γεννητικά όργανα η ουροδόχος κύστη , τα νεφρά , όλα τα υγρά του σώματος  η ζωτική ενέργεια και η αναπαραγωγή   .
Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό την σεξουαλική ζωή και τον τομέα όλων των μορφών σχέσεων στη ζωή μας ,έχει ψυχρότητα , θυμό , μίσος και  κακιά  .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (το Συναισθηματικό σώμα)
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το (Αισθάνομαι ) .
Το χρώμα του ειναι το πορτοκαλί και το στοιχείο του το ΝΕΡΟ. Σταθερές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου ειναι η Κατανόηση  ,η Συγχώρεση  και όλα τα Θετικά Συναισθήματα .
Ινδικό όνομα ( Σβαντιστανα )…
Τρίτο
Ειναι το ηλιακό πλέγμα και έχει να κάνει με τη νοητική μας ζωή και λέγεται σε πολλές θρησκείες και  κουλτούρες της γης ότι εκεί ειναι ο οίκος της ψυχής .
Η θέση του βρίσκεται από το διάφραγμα έως τον αφαλό . Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι η μέση η κοιλιά το  πεπτικό σύστημα η σπλήνα , το συκώτι, το πάγκρεας , το νευρικό σύστημα και η αυτοπεποίθηση .
Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτο και φέρνει κατάθλιψη , αδυναμία και ανασφάλεια και χάσιμο της εμπιστοσύνης.
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Νοητικό σώμα)
Η  χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( Μπορώ ). Το χρώμα του ειναι το κίτρινο και το στοιχείο του η ΦΩΤΙΑ.
Σταθερές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου ειναι η Ενέργεια , η Δύναμη , η Θέληση η Αυτοπεποίθηση και η Ειρήνη  ..
Ινδικό όνομα ( Μανιπουρα )
Τέταρτο
Ειναι το καρδιακό πλέγμα και μέσω  αυτού αγαπάμε όχι μόνο τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και  γενικότερα την ανθρωπότητα.  Η θέση του βρίσκεται στη μέση του θώρακα .
Τα όργανα που σχετίζονται και επηρεάζει ειναι η καρδιά , η πλάτη  το κυκλοφορικό σύστημα, το δέρμα , και θύμος αδένας . Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα  τα όργανα που σχετίζονται με αυτό και αποφεύγει να δώσει αισθήματα με τον φόβο μην πληγωθεί ..
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (το Αστρικό σώμα )
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το (Αγαπώ). Το χρώμα του ειναι το πράσινο και το στοιχείο του ο ΑΕΡΑΣ.
Σταθερές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου ειναι η Αγνή  Αγάπη, ο Ανθρωπισμός    και η Ισορροπία .
Ινδικό όνομα (Αναχατα ).
Πέμπτο
Το κέντρο του λαιμού συνδέεται με τη δύναμη του λόγου, την έκφραση και την ανάληψη της ευθύνης για τις πράξεις μας. Ειναι το μέρος που ο άνθρωπος τραβά από το σύμπαν την αιθερικη ενέργεια ειναι τυχαίο ότι στην εποχή μας έχουν γίνει μάστιγα οι αρρώστιες με το θυρεοειδή??? ..
Επίσης ειναι το μόνο  τσάκρα που καθαρίζεται από τον αιθερικο Μετατροπέα Οργονιτη…
Η θέση του βρίσκεται στο λαιμό  και φτάνει μέχρι τις παλάμες των χεριών . Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι ο θυρεοειδής , οι πνεύμονες , οι φωνητικές χορδές , οι βρόγχοι  , η φωνή και  τα χέρια .  Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό και έχει φθόνο για προσωπική επικράτηση , κάνει καυγάδες , αρνητικές σκέψεις που υλοποιούνται ,  και έχει αποκλεισμό και απομόνωση από Συμπαντική ενέργεια ..
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα  το (Αιθερικο σώμα)
Η χαρακτηριστική του λέξη  ειναι το (Μιλώ ) .
Ειναι ο χώρος των φυλαχτών γιατί έχει την ιδιότητα να τραβά  την Συμπαντική ενέργεια στο κέντρο του λαιμού  που από το αριστερό χέρι παίρνει τις ενέργειες και από το δεξί χέρι δίνει  τις ενέργειες.
Το χρώμα του ειναι το  τιρκουάζ και το στοιχείο του ειναι ο ΗΧΟΣ.
Σταθερές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης   αυτού του κέντρου ειναι η Δημιουργική Δύναμη Τελειότητας η Ειλικρινής Έκφραση , και η  Ξεκάθαρη Επικοινωνία.
Ινδικό όνομα ( Βισουντα)
Έκτο
Ειναι το τρίτο μάτι και  σχετίζεται διόραση την διαίσθηση και την αφιέρωση  στην ουράνια αγάπη, για τα πάντα και θεωρεί όλες τις μορφές ζωής ως πολύτιμες δημιουργίες του Θεού.
Η θέση του βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου .
Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι η όραση τα μάτια τα αυτιά η υπόφυση  και το πρόσωπο  .
Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό και δίνει Νωθρότητα και ψυχρή λογική χωρίς κριτήρια Υπερηφάνεια και Διανοητική Αλαζονεία  .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Ουράνιο σώμα )  Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( βλέπω) .
Το χρώμα του ειναι το λουλακί και το στοιχείο του ειναι το ΦΩΣ.
Σταθερές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης αυτού του κέντρου ειναι η Συγκέντρωση και η Αφιέρωση  …
Ινδικό όνομα ( Ατζα)
Έβδομο
Ειναι η κορώνα και συνδέεται  με το Θείο την ανώτερη διάνοια και γνώση και την ολοκλήρωση της πνευματικής μας υπόστασης ..
Μέσα στο αύρικο επίπεδο  της Κορώνας , υπάρχουν και  οι μνήμες από τις προηγούμενες ζωές .
Η θέση του βρίσκεται στην κορυφή του κρανίου . Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι εγκέφαλος και  η επίφυση  . Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζεται με αυτό  και υπάρχει αμφισβήτηση για τον δημιουργό του σύμπαντος .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Κεθερικο Σώμα )
Η χαρακτηριστική του λέξη ειναι το ( Γνωρίζω ).
Το χρώμα του ειναι λευκόχρυσο και το στοιχείο του η ΣΚΕΨΗ .
Σταθερές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου ειναι η Σύνδεση με το Θείο  η Κατανόηση της Συλλογικής Συνείδησης και η Ανώτερη ΓΝΩΣΗ .
Ινδικό όνομα (Σαχασραρα).
Τα 3 πρώτα αυρικα  στρώματα 1,2,3, τσάκρα σχετίζονται με τις ενέργειες που συνδέονται με το φυσικό πεδίο και τα 3 επάνω αύρικα στρώματα τσάκρα 5,6,7  σχετίζονται με τις ενέργειες που συνδέονται με το πνευματικό πεδίο,   το 4ο στρώμα ή αστρικό πεδίο , που σχετίζεται με το τσάκρα της καρδιάς, είναι αυτό που ενώνει όλες τις ενέργειες όταν οδεύουν από το ένα πεδίο στο άλλο . Η ενέργεια έρχεται από πάνω και εμείς την μετουσιώνουμε και την γειώνουμε προς τα κάτω
Η έλλειψη ροής του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, με τον καιρό οδηγεί σε ασθένειες στο φυσικό σώμα .Μεταλλάσσει τις αντιλήψεις μας και παγώνει τα συναισθήματα μας.
Για να είμαστε ισορροπημένοι  πνευματικά  πρέπει να δουλέψουμε και να αναπτύξουμε την ωριμότητα και την διαύγειά μας.
Τα πάντα γύρο μας έχουν απέραντη ενέργεια και εμείς  λειτουργούμε σαν σφουγγάρια .
Δεδομένου ότι αυτή η ενέργεια συνδέεται σε μια μορφή συνολικής συνειδητότητας, γιαυτο και μπορούν  κάποιοι με κάποια τεχνάσματα ψεκασμούς ,ηχητικές παρεμβολές και άλλες μεθόδους να μας ελέγχουν και να αντλούν την ζωτική μας ενέργεια υποκινώντας με πονηρό τρόπο την συναισθηματική μας σκέψη και τα αρνητικά συναισθήματα για να μπλοκάρουμε  εμείς τις ψυχικές μας ενέργειες και να μας μετατρέπουν σε πρόβατα που ζει και υπάρχει το καθένα για πάρτη του χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει ομαδικά για το ανώτερο καλό.. Δημιουργώντας τρόμο για την ίδια του την ύπαρξη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει  η να νοιαστεί για κανέναν γύρω του .. Οπότε με μεγάλη ευκολία πια οι άνθρωποι πέφτουν θύματα σε ρήτορες ψευτοηγέτες που το παίζουν μεσσίες που τους έχουν φλομώσει στις ψεύτικες υποσχέσεις . Εδώ λοιπόν ειναι το μεγάλο μυστικό που έχουμε άγνοια και με αυτό μας ελέγχουν .. Έχουν δώσει σκόρπια η παραποιημένα στοιχεία για την αθάνατη ανθρώπινη ψυχή και τις δυνατότητες της σε ατομικό πεδίο και η απόδειξη ειναι το πόσο μαεστρικά μας ελέγχει το παγκόσμιο σύστημα ..άρα το παγκόσμιο σύστημα  γνωρίζει τα πάντα ….

Μάρω

Πηγή 

Maro-samana.com  

Ετικέτες .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.