10 τρόποι για φέρετε την ευημερία στη ζωή σας !

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε με την οικονομική κρίση, είναι πλέον απαραίτητο να μάθουμε να χειριζόμαστε ενεργειακά κάποιους τομείς της ζωής μας, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις  και στη επιβίωση μας. 
Υπάρχουν απλοί και εύκολοι τρόποι να φέρετέ ευημερία στη ζωή και στο σπίτι σας και εύνοια τύχη και πελατεία  στη δουλειά σας. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι, να μάθετε να λειτουργείτε με αυτή τη γνώση, σε καθημερινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε την ροή  της ευημερίας. 

Για να μπορέσετε να πετύχετε τον στόχο αυτό, χρειάζεται να ακολουθήσετε  ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ που θα βρείτε εδώ  ((https://maro-samana.com/ενεργιακή-προστασία/οι-κανόνες-που-πρέπει-να-ακολουθείς-ότ/ )) . 

ΓΙΑΤΙ είναι απαραίτητο να γίνει κάθαρση στο τρόπο που λειτουργείτε και σκεφτόσαστε για να ενεργοποιήσετε τα κέντρα της ΨΥΧΗΣ (τσάκρα ) και να καταφέρετε να ενωθείτε με τη ΡΟΉ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ….

1) Προσπαθούμε να μην πετάμε ΨΩΜΙ και άλλα φαγητά, όταν για κάποιο λόγο γίνει κάποια στιγμή αυτό, τότε βρέχουμε το ψωμί, το τρίβουμε σε ένα ταψάκι και το βάζουμε κάπου έξω για τα πουλάκια .. το ίδιο κάνουμε με το φαγητό το δίνουμε σε αδέσποτα που κυκλοφορούν έξω.

2) Διατηρούμε στο κήπο μας ή σε γλάστρα στο σπίτι μας βασιλικό όλο το χρόνο.

3) Όταν ζυμώνουμε στο σπίτι μας πάντα το κάνουμε σε ζυγή ώρα και όταν τελειώσουμε λέμε: ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ….

4) Στο σπίτι που θα έχει ΛΑΔΙ ΖΑΧΑΡΗ και ΡΥΖΙ ενωμένα σε μια μεριά σε διπλή ποσότητα από ότι χρειάζεται δεν θα λείψει ποτέ τίποτα …

5) Το χειμώνα στο τζάκι η στη ξυλόσομπα καίμε μόνο ξύλο ελιάς και πεύκο.. Η ελιά φέρνει σταθερότητα και το πεύκο υλική ευημερία …

6) Σε νέα σελήνη γράφουμε σε ρυζόχαρτο με κόκκινο χρώμα στύλο ΔΌΞΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΊΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΠΊΤΙ και το βάζουμε κάτω από κερί, μεγάλο κολώνα πράσινο, που το ανάβουμε κάθε πρωί μέχρι την πανσέληνο, σε ζυγή ώρα και το σβήνουμε χωρίς να φυσήξουμε πάλι σε ζυγή ώρα. Δηλαδή δυο ώρες κάθε μέρα το πρωί από την νέα σελήνη μέχρι και τη  ημέρα της Πανσελήνου….

7)  Βάζουμε σε ένα μικρό δίσκο (πιατέλα)  ανακατεμένα: ρύζι, ζάχαρη, κανέλα, βασιλικό σε μικρή ποσότητα και κάνουμε μια λεπτή στρώση από αυτά. Βάζουμε από πάνω 33 μικρά βότσαλα Αβεντουρίνη κρύσταλλο και κάθε μέρα πάνω στα βότσαλα  καίμε ταυτόχρονα σε ζυγή ώρα 3 ρέσω πράσινα.. την ώρα που ανάβουμε λέμε: ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΝΤΑ… αυτό γίνεται στο σπίτι αλλά και στη δουλειά μας …


8) Όλα τα χρήματα τα € έχουν στη μία μεριά γέφυρα και στην άλλη πόρτα . ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ . Γιατί θα κάνουν κύκλο και θα γυρίσουν τρεις φορές σε εσάς ότι πόσο θα σας φεύγει …

 Ενώ ότι πληρώσουμε από τη μεριά που έχει πόρτα δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω  … 

Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα είναι μια μορφή ενέργειας και μάλιστα έχουν επάνω τους πολλά κρυφά μηνύματα  μεταφυσικών συμβόλων … 


9)  Σε αρωματιστη καίμε μαζί με νερό ταυτόχρονα  7 σταγόνες βασιλικό 7 σταγόνες κανέλα και 7 σταγόνες μοσχοκάρυδο Αιθέρια Έλαια κάθε μέρα σε ζυγή ώρα στο σπίτι η στη δουλειά … Με την σκεπτομορφη ότι έχετε ήδη  όλα αυτά που χρειάζεστε την ώρα που το ανάβετε.. 


10)  Όταν καθαρίζουμε το σπίτι μας ή το χώρο της δουλειάς μας αφήνουμε με τις κινήσεις που κάνουμε την ενέργεια και τη πρόθεση  μας παντού. Λόγω των ψυχικών δυνάμεων που έχουμε, που δεν έχει καμία σημασία αν έχουμε κατανοήσει η εκπαιδεύσει, αυτό γίνεται έτσι και αλλιώς. Οπότε χρειάζεται να το κάνουμε χωρίς γκρίνια και νεύρα γιατί αυτό θα αφήσουμε πίσω, την ενέργεια της γρουσουζιάς παντού… . 

Για να έχουμε πιο γρήγορα και πιο δυνατά αποτελέσματα σε όλα τα είδη καθαρισμού που χρησιμοποιούμε  βάζουμε όταν ανοίγουμε τα μπουκάλια  σε ζυγή ώρα 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο βασιλικό  και 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλα . Όταν τελειώνουν τα μπουκάλια ξανακάνουμε το ίδιο … Όταν καθαρίζουμε εμείς τους χώρους που ζούμε και κάνουμε ότι ανάφερα παραπάνω τότε θα έχουμε ότι χρειαζόμαστε και δεν θα λείπει τίποτα ποτέ ….. 

Αυτοί οι 10  απλοί τρόποι αν καταφέρετε κάποιους η ακόμα και όλους να τους εφαρμόσετε σαν καθημερινές συνήθειες στη ζωή σας τότε θα γίνετε ένα με την ΡΟΉ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ … 

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας !

Με μια δοκιμή θα πιστέψετε ότι όλα είναι πραγματικά στο χέρι σας, όταν ακολουθείτε με πίστη τους Συμπαντικούς κανόνες … Γιατί όταν εναρμονιστείς με όλες τις θετικές  ενέργειες, που έρχονται από πάντου τότε δεν μπορεί κανένας και τίποτα να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις … 

Ευχαριστώ θερμά !! ΜΑΡΩ

 Maro-samana.com 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.