Φέρτε την ευτυχία τη χαρά και την αγάπη στη ζωή σας με την δύναμη της θεϊκής ψυχής σας !!ΜΠΟΡΕΊΤΕ !!!!

Φέρτε την ευτυχία τη χαρά και την αγάπη στη ζωή σας με την δύναμη της θεϊκής ψυχής σας !!

Διαδικασία ενεργοποίησης του τομέα της ευτυχίας και της αγάπης στη ζωή μας !!!

Το άρθρο αυτό απευθύνεται σε όσους ζητούν βοήθεια από το ΦΩΣ ….

Πριν μπούμε στο θέμα να σας περιγράψω την διαδικασία, χρειάζεται να μελετήσετε προσεκτικά το άρθρο (( https://maro-samana.com/ενεργιακή-προστασία/οι-κανόνες-που-πρέπει-να-ακολουθείς-ότ/ )) .

 Ότι γράφει σε αυτό χρειάζεται να εφαρμοστεί για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε τους τομείς που θέλετε στη ζωή σας .

Όπως έχω εξηγήσει σε παλαιότερα άρθρα, εκτός από το φυσικό υλικό σώμα έχουμε και το ενεργειακό, την ψυχή . Η οποία έχει κάποια ενεργειακά κέντρα . Αυτά λέγονται τσάκρα που σημαίνει τροχός στα Σανσκριτικά. Υπάρχουν αρκετά που αποτελούν την ψυχή αλλά εδώ χρειάζεται να μελετήσουμε τα επτά βασικά θα βρείτε λεπτομέρειες στα παρακάτω άρθρα   

(( https://maro-samana.com/τσάκρα/ψυχη-το-ανθρωπινο-ενεργειακο-πεδιο-2/))

(( https://maro-samana.com/διαδικασίες-ενεργοποίησης/καθορίζει-η-συμπεριφορά-μας-την-δύναμ/ )) .

 Αν καταφέρετε να κατανοήσετε αυτά που περιγράφουν τα παραπάνω άρθρα τότε είστε έτοιμοι να αλλάξετε όλους τους τομείς της ζωής σας σε όποια κατάσταση ή περιβάλλον ζείτε …!!! 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μπείτε στη ροή της ευτυχίας. Αλλά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό ….

1) Ακολουθείτε συμπαντικούς κανόνες πιστά και κάνετε διαλογισμό και σκεπτομορφες το πώς θέλετε να είναι η ζωή σας με την βοήθεια της φαντασίας !!!

2) Αποδέχεστε τα μαθήματα η το κάρμα που ότι και να κάνετε αυτό θα το περάσετε . Γιατί με την αποδοχή έρχετε η λύση και όχι με την κλάψα και το γιατί σε μένα έτυχε αυτό … το σύμπαν δεν κάνει αδικίες αν μπορούσατε να θυμηθείτε όλες τις ενσαρκώσεις σας θα είχατε τις απαντήσεις ….

3) Για να αλλάξετε τη ζωή σας χρειάζεται να αφήσετε πίσω το παρελθόν . Συγχωρέστε όλους αυτούς που σας έχουν πληγώσει  ακόμα και τον εαυτό σας που έκανε λάθη οποία και αν ήταν αυτά .. Αν δεν το κάνετε αυτό δεν θα μπορέσετε να κάνετε καινούργια αρχή σε σωστές βάσεις …

4) Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι είναι για εσάς η ΕΥΤΥΧΊΑ για να μπορέσετε πλέον με ξεκάθαρο νου να την πραγματοποιήσετε…

5) Όταν κάνετε κάτι θα πρέπει να το πιστεύετε με όλο σας το είναι …. Καμιά αμφισβήτηση καμία αμφιβολία αν υπάρξει δεν θα σας επιτρέψει να καταφέρετε την επιθυμία σας … Είναι ξεκάθαρα θέμα δικό σας να το καταφέρετε … 

 Διαδικασία που βοηθά  στην συγκέντρωση τις ψυχικής δύναμης …

Υλικά :

1 ρυζόχαρτο

2 ένα κόκκινο μαρκαδόρο 

3 επτά κόκκινα κεριά δείπνου 

4 αιθέριο έλαιο βανίλιας η γαρδένιας

5 καρβουνάκια 

6 λιβανιστήρι

7 καθαρό λιβάνι 25 γραμμ..

8 ένα μικρό φακελάκι κανέλα  

9 ένα κηροπήγιο για τα κεριά που θα χρησιμοποιήσετε.

10 ρύζι 200 γραμμ

11 ζάχαρη άσπρη 200 γραμμη

12 ένα μεγάλο δίσκο σαν πιατέλα 

  

Πως θα το κάνετε …..

Συγκεντρώνετε τα υλικά 7 μέρες πριν την ημέρα της Πανσελήνου . Αφού έχετε σκεφτεί τι ακριβώς θέλετε το γράφετε στο ρυζόχαρτο …

Δλδ.. ( εγώ ή Ειρήνη της (όνομα μαμάς εδώ ) θέλω να έρθει στην ζωή μου το άλλο μου μισό ) 

ή 

( εγώ ή Ειρήνη της ( όνομα μαμάς εδώ) θέλω ευτυχία χαρά και γαλήνη με τον ( όνομα συντρόφου εδώ ) της (όνομα μαμάς του εδώ)

 ή ότι σας λείπει πραγματικά και αυτό θα είναι η ευτυχία σας . 

Ανακατεύετε το καθαρό λιβάνι με την κανέλα . Αλείβεται τα κόκκινα κεριά με το αιθέριο . 

Βάζετε την πιατέλα σε ανατολικό μέρος και βάζετε την Ζάχαρη και το ρύζι μέσα, τα ανακατεύετε και τα απλώνετε ομοιόμορφα. Βάζετε πάνω στη πιατέλα το κηροπήγιο και το λιβανιστήρι και από κάτω το ρυζόχαρτο με το αίτημα σας . 

Κάθε μέρα μέχρι και την ημέρα της Πανσελήνου σε ζυγή ώρα βάζετε το κερί στο κηροπήγιο και το ανάβετε, μαζί ανάβετε και καρβουνάκι στο λιβανιστήρι και ρίχνετε πάνω στο καρβουνάκι λίγο λιβάνι με κανέλα  που έχετε ανακατέψει και με πολύ σιγουριά και ηρεμία λέτε το αίτημα που έχετε γράψει στο ρυζόχαρτο . 

Τα αφήνετε να σβήσουν μόνα τους και μαζεύετε κάθε μέρα της προηγούμενης τα αποκαΐδια σε ένα σακουλάκι.

 Την επόμενη μέρα της Πανσελήνου αφού έχετε τελειώσει  ρίχνετε όλα τα αποκαΐδια σε βασιλικό … το ρύζι με τη ζάχαρη και το ρυζόχαρτο τα δένεται καλά μέσα σε ένα σακουλάκι και τα βάζετε σε ένα μέρος που φυλάτε τα πολύτιμα πράγματα σας .  

Αυτός ο τρόπος είναι δοκιμασμένος και αν γίνει σωστά θα σας βοηθήσει να μπείτε στη ροή της ευτυχίας και να κατανοήσετε τις δυνάμεις της θεϊκής ψυχής σας … Ο σωτήρας της ζωής κάποιου ατόμου είναι ο εαυτός του … Αν ακολουθεί τους συμπαντικούς κανόνες έχει την δυνατότητα να βοηθήσει όλους τους τομείς της ζωής του … 

Σας εύχομαι καλή επιτυχία !!! Μια ειλικρινής δοκιμή θα σας πείσει !!!!

Μάρω 

Maro-samana.com  

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.