Καθορίζει η συμπεριφορά μας την δύναμη και την ενέργεια της Αύρας μας !!

1Στη σημερινή εποχή που ζούμε είναι έντονα   διάχυτη η αρνητική ενέργεια παντού . Πέρα από το περιβάλλον που είναι ήδη πολύ επιθετικό στην αύρα μας , βοηθάμε και εμείς όταν δεν λειτουργούμε με γνώμονα τον  άνθρωπο βλέποντας το δέντρο και όχι το δάσος . Αν ανατρέξετε στο παρελθόν  θα διαπιστώσετε ότι οι στιγμές ευτυχίας που έχετε νιώσει δεν αφορούσαν την ύλη αλλά τις προσπάθειες που κάνατε σε κάποια δεδομένη  στιγμή που έφερε καρπούς …

Όποιος θέλει να κατακτήσει την δύναμη της ψυχής του θα πρέπει να ακολουθεί συμπαντικούς  κανόνες . Όταν δεν τους υπολογίζει είναι γεμάτος αρνητικά συναισθήματα μπλοκαρισμένα τσάκρα και ανάλογα το  χρόνο που του συμβαίνει αυτό ενδέχεται να έχει και προβλήματα υγείας .Γιατί όταν για πολύ καιρό δεν λειτουργούν  σωστά τα τσάκρα μας και είμαστε γεμάτοι αρνητική ενέργεια και συναισθήματα αυτό περνάει στο υλικό μας σώμα και έχουμε προβλήματα υγείας  . Το ενεργειακό  μας σώμα είναι αυτό που δίνει ζωή στο υλικό και όταν το ενεργειακό δεν λειτουργεί  σωστά αρρωσταίνει  το υλικό . Έχουν καταφέρει να περνάμε περαστικοί  από τις ενσαρκώσεις μας σαν ψυχές χωρίς να ζούμε αυτά που θέλουμε και χωρίς να μπορούμε να εξελίξουμε την ψυχή μας . Μας έχουν μάθει να κυνηγάμε με πάθος την ύλη και αν  τυχών καταφέρουμε να την φτάσουμε τότε καταλαβαίνουμε ότι ήταν μάταιο να χάσουμε όμορφες στιγμές που θα μπορούσαμε  να είχαμε ζήσει . Μας έμαθαν επίσης ότι σε ένα πόλεμο όλα  επιτρέπονται  και ότι δεν υπάρχουν αξίες  και αρχές , κανόνες κτλ. Δηλαδή όταν  αγωνιζόμαστε για κάτι να μη  έχουμε καμία ηθική αρχή και να πατάμε πάνω σε πτώματα αν χρειαστεί για να εκπληρώσουμε τον σκοπό και τον στόχο μας . Βιώνουμε τα παραδείγματα ήδη στον πολιτικό μας κόσμο  . Λυπάμαι που δεν θα συμφωνήσω σε τέτοιες συμπεριφορές, γιατί  όποιος λειτουργεί έτσι, έχει θέμα, γιατί το σύμπαν είναι ανταποδοτικό και  ότι δώσεις θα πάρεις σε αυτή τη ζωή και δημιουργεί και κάρμα και για τις επόμενες. Ο πιο σημαντικός συμπαντικός  κανόνας είναι ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΝΟΥΝ και ανάλογα πως θέλω να μου φέρονται έτσι θα πρέπει να φέρομαι και εγώ . Όταν καταφέρουμε να σκεφτόμαστε  και να πράττουμε έτσι τότε καθαρίζουν και ενεργοποιούνται τα τσάρκα μας και κατακτάμε τις δυνάμεις της ψυχής μας για να φέρουμε σε  πέρας την αποστολή μας στη ΓΗ.
ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ

Πρώτο ΒΑΣΗ
Είναι το κέντρο της βάσης και   σχετίζεται με τη φυσική λειτουργία, και τις φυσικές αισθήσεις , δηλαδή όταν αισθανόμαστε το σωματικό πόνο ή την απόλαυση.
Γιατί η ενέργεια αυτού του κέντρου είναι μέσα στο φυσικό σώμα και συνδέεται με τις αυτόματες και αυτόνομες λειτουργίες του σώματος.
Τα όργανα που σχετίζονται και επηρεάζονται από αυτό είναι  τα οστά τα νύχια τα δόντια τα πόδια το ανοσοποιητικό, τα επινεφρίδια ,  ο μυελός των οστών και από αυτό το τσάκρα γειώνουμε  την ενέργεια στη γη   και γενικά είναι το κέντρο που αφορά την ύλη και την ευημερία στην ζωή μας ….
Όταν δεν λειτουργεί σωστά φέρνει παχυσαρκία , δυσκοιλιότητα και  προβλήματα με όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό  και στο γενικότερο περιβάλλον την στέρηση των υλικών  αγαθών την πλεονεξία  τον εγωισμό και την ασέλγεια και δεν υπάρχουν ηθικές αρχές .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (Το φυσικό σώμα )
Η χαρακτηριστική λέξη του είναι το ( ΕΧΩ) . Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ύλη μπορεί να σημαίνει ψυχική δύναμη, ευτυχία, πληρότητα.  Άλλωστε όταν αυτό το κέντρο είναι ενεργοποιημένο  φροντίζει το σύμπαν για την ύλη που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε ..
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου είναι να είμαστε   αγνοί, σταθεροί, αξιόπιστοι και να  σεβόμαστε τους άλλους τη φύση και να λειτουργούμε ομαδικά .
Δεύτερο Ιερό πλέγμα
Είναι το ιερό πλέγμα και σχετίζεται με τα συναισθήματα σε οποιαδήποτε μορφή των σχέσεων της ζωή μας.
Τα όργανα που σχετίζονται με αυτό είναι τα γεννητικά όργανα η ουροδόχος κύστη , τα νεφρά , όλα τα υγρά του σώματος  η ζωτική ενέργεια και η αναπαραγωγή και γενικά τα συναισθήματα μας .
Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό, φέρνει ανικανότητα στη σεξουαλική ζωή και στον τομέα όλων των μορφών σχέσεων στη ζωή μας ,έχει ψυχρότητα , θυμό , μίσος και  κακιά .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (το Συναισθηματικό σώμα)
Η χαρακτηριστική του λέξη είναι το (Αισθάνομαι ) .
Σταθερές συμπαντικές  αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου είναι να  κατανοούμε να συγχωρούμε και είμαστε γεμάτοι από θετικά συναισθήματα .
Τρίτο Ηλιακό πλέγμα
Είναι το ηλιακό πλέγμα και έχει να κάνει με τη νοητική μας ζωή και λέγεται σε πολλές θρησκείες και  κουλτούρες της γης ότι εκεί είναι ο οίκος της ψυχής .
Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει είναι η μέση η κοιλιά το  πεπτικό σύστημα η σπλήνα , το συκώτι, το πάγκρεας , το νευρικό σύστημα και η αυτοπεποίθηση .
Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό και φέρνει κατάθλιψη , αδυναμία και ανασφάλεια και χάσιμο της εμπιστοσύνης.
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Νοητικό σώμα)
Η  χαρακτηριστική του λέξη είναι το ( Μπορώ )
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου είναι να  διοχετεύουμε την ενέργεια μας, την δύναμη μας, την θέλησή μας και την αυτό πεποίθηση μας με γνώμονα την ειρήνη για το ανώτερο καλό.
Τέταρτο Καρδιακό πλέγμα
Είναι το τσάκρα της καρδίας και μέσω  αυτού αγαπάμε όχι μόνο τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και  γενικότερα την ανθρωπότητα.
Τα όργανα που σχετίζονται και επηρεάζει είναι η καρδιά , η πλάτη  το κυκλοφορικό σύστημα, το δέρμα , και θυμός αδένας .
Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα  τα όργανα που σχετίζονται με αυτό και αποφεύγει να δώσει αισθήματα με τον φόβο μην πληγωθεί ..
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα (το Αστρικό σώμα ) όταν λειτουργεί σωστά μαζί με τα υπόλοιπα τσάκρα κάνουμε αστρικά ταξίδια .
Η χαρακτηριστική του λέξη είναι το (Αγαπώ).
Σταθερές συμπαντικές  αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου είναι να αγαπάμε   άδολα  να είμαστε ανθρωπιστές να έχουμε και ισορροπία .

Πέμπτο Λαιμού

Το κέντρο του λαιμού συνδέεται με τη δύναμη του λόγου, την έκφραση και την ανάληψη της ευθύνης για τις πράξεις μας. Είναι το μέρος που ο άνθρωπος τραβά από το σύμπαν την αιθερικη ενέργεια είναι τυχαίο ότι στην εποχή μας έχουν γίνει μάστιγα οι αρρώστιες με το θυρεοειδή.
Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει είναι ο θυρεοειδής , οι πνεύμονες , οι φωνητικές χορδές , οι βρόγχοι  , η φωνή και  τα χέρια .
Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό και έχει φθόνο για προσωπική επικράτηση , κάνει καβγάδες , αρνητικές σκέψεις που υλοποιούνται ,  και έχει αποκλεισμό και απομόνωση από Συμπαντική ενέργεια ..
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα  το (Αιθερικο σώμα)
Η χαρακτηριστική του λέξη  είναι το (Μιλώ ) . Οπότε πρέπει να προσέχουμε τι λέμε όταν είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι .
Είναι ο χώρος των φυλαχτών γιατί έχει την ιδιότητα να τραβά  την Συμπαντική ενέργεια στο κέντρο του λαιμού  που από το αριστερό χέρι παίρνει τις ενέργειες και από το δεξί χέρι δίνει  τις ενέργειες. Για να μπορεί να λειτουργεί σωστά αυτό το κέντρο θα πρέπει να σεβόμαστε τους συμπαντικούς κανόνες .
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης   αυτού του κέντρου είναι να έχουμε  δημιουργική  δύναμη τελειότητας να εκφραζόμαστε  ειλικρινά και είμαστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία μας με του άλλους .
Έκτο  Τρίτο μάτι
Είναι το τρίτο μάτι και  σχετίζεται διόραση την διαίσθηση και την αφιέρωση  στην ουράνια αγάπη, για τα πάντα και θεωρεί όλες τις μορφές ζωής ως πολύτιμες δημιουργίες του Θεού.
Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει είναι η όραση τα μάτια τα αυτιά η υπόφυση  και το πρόσωπο  .
Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζονται με αυτό και δίνει Νωθρότητα και ψυχρή λογική χωρίς κριτήρια Υπερηφάνεια και Διανοητική Αλαζονεία  .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Ουράνιο σώμα )
Η χαρακτηριστική του λέξη είναι το ( βλέπω) . Όταν λειτουργούν σε αρμονία όλα τα τσάκρα το έκτο ενεργοποιείτε  και εκπαιδεύεται στην διαίσθηση γιατί δεν θα υπήρχε σε όλους αν ήταν προνόμιο μερικών .
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης αυτού του κέντρου είναι να μάθουμε να συγκεντρωνόμαστε και να αφιερωνόμαστε  στο σκοπό .

Έβδομο Κορόνα
Είναι η κορόνα και συνδέεται  με το Θείο την ανώτερη διάνοια και γνώση και την ολοκλήρωση της πνευματικής μας υπόστασης ..
Μέσα στο αύρικο επίπεδο  της Κορόνας , υπάρχουν και  οι μνήμες από τις προηγούμενες ζωές .
Τα όργανα που σχετίζεται και επηρεάζει ειναι εγκέφαλος και  η επίφυση  . Όταν δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα που σχετίζεται με αυτό  και υπάρχει αμφισβήτηση για τον δημιουργό του σύμπαντος .
Αντιπροσωπεύει και επηρεάζει στην αύρα το (Κεθερικο Σώμα )
Η χαρακτηριστική του λέξη είναι το ( Γνωρίζω ).
Σταθερές συμπαντικές αξίες και ιδιότητες ενεργοποίησης  αυτού του κέντρου είναι  να συνδεθούμε με τον Δημιουργό να κατανοήσουμε την συλλογική συνειδητότητας για να πάρουμε ανώτερη  ΓΝΩΣΗ .

Αν δεν θέλουμε  να αλλάξουμε για εμάς πρέπει να σκεφτούμε σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας .

Ευχαριστώ θερμά .
ΜΑΡΩ

Πηγή 

Maro-samana.com 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.