Ελευθερώνοντας τα πνεύματα

84617-189746.jpg

Ελευθερώνοντας τα πνεύματα
Η “τραυματισμένη” αύρα,σάς αφήνει εκτεθειμένους σε πνεύματα-γνωστά και ως αρνητικές οντότητες ή παράσιτα-που προσκολλώνται και φέρνουν δυστυχία.Ο τραυματισμός μπορεί να προκληθεί από ασθένεια,αρνητικές σκέψεις,μόλυνση,εθισμό,άγχος,ψυχική επίθεση,συναισθηματική ταραχή ή ελλιπή πνευματική διαύγεια.Οι τρύπες,τα κενά και οι ρωγμές στην αύρα είναι επίσης πολύ συνηθισμένα φαινόμενα,ενώ μπορεί να οδηγήσουν και σε πολλαπλή διαρροή ενέργειας,προκαλώντας εξασθένιση.
Αν πληγεί η ακεραιότητα της αύρας σας,μπορεί να προσελκύσετε στο σώμα σας οντότητες οι οποίες θα απομυζήσουν τη ζωτική σας ενέργεια.
Ασυνεπής συμπεριφορά
Αυτή η προσκόλληση μπορεί να μας οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα μας.Οι αλλαγές μπορεί να είναι αδιόρατες ή δραματικές και συχνά περιλαμβάνουν μια “νέα” εξάρτηση.Οι εξαρτήσεις και οι αρνητικές σκέψεις μπορεί έτσι να “καταλάβουν” την ύπαρξή μας.
Τα συμπτώματα της προσκόλλησης μιας οντότητας είναι:ανεξήγητη εξάντληση,εφιάλτες,ξαφνικές κρίσεις άγχους ή κατάθλιψης,νοερές φωνές,τάσεις αυτοκτονίας,μεταπτώσεις διάθεσης ή μεταβολές προσωπικότητας,αναποφασιστικότητα,σύγχυση,έλλειψη συγκέντρωσης,διαλείψεις,παρορμητική συμπεριφορά ή ασθένεια.Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι αναμφισβήτητο σύμπτωμα προσκόλλησης,αλλά αν παρουσιάζετε αρκετά από αυτά,ίσως έχετε αφήσει περιθώρια για κάποιον απρόσκλητο επισκέπτη.
Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος έχει δεχτεί την προσκόλληση ενός ασώτου πνεύματος,είναι πιο δεκτικός στην προσέλκυση και άλλων τέτοιων πνευμάτων.Αυτές οι αρνητικές οντότητες πρέπει να οδηγηθούν στο “φως” από τους αγγέλους.Συχνά βρίσκονται σε σύγχυση.
Μπορούμε να απελευθερωθούμε από την προσκόλληση πνευμάτων,από τα ενεργειακά εμφυτεύματα και άλλα ανάλογα εμπόδια,όπως και τυχόν ισχυρούς δεσμούς που καταβάλλουν την ενέργειά μας και υποβιβάζουν τη συνείδησή μας,με τη βοήθεια και την υποστήριξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και των λεγεώνων του φωτός.Σε αυτούς τους αγγέλους περιλαμβάνονται και ορισμένοι που καθοδηγούν ειδικά τις χαμένες ή παραπλανημένες ψυχές πίσω στην “πηγή”,προκειμένου να θεραπευτούν.
Κόψτε τους δεσμούς με τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και οι λεγεώνες του φωτός ειδικεύονται στη λύση των περιοριστικών δεσμών,στην απομάκρυνση των ενεργειακών εμφυτευμάτων και στην απελευθέρωση των προσκολλημένων πνευμάτων.Μερικές προσκολλήσεις μάς ελέγχουν ψυχικά,άλλες ερωτικά,σωματικά,νοητικά ή πνευματικά.Σε κάθε περίπτωση τα πνεύματα αυτά τρέφονται με τη δική μας ενέργεια.Ο “ενεργειακός βαμπιρισμός” είναι συνηθισμένο φαινόμενο.Όλοι ξέρουμε ανθρώπους η συντροφιά των οποίων μάς εξαντλεί.Συνήθως οι “βαμπιρικές προσκολλήσεις” γίνονται μέσα από το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος,αλλά και οποιοδήποτε άλλο τσάκρα μπορεί να επηρεαστεί.Μπορούμε επίσης να εμπλακούμε μόνοι μας σε ψυχικούς κόμβους με την προσκόλληση σε παλιές σχέσεις ή τραύματα.Αυτό δεσμεύει μεγάλο μέρος της ενέργειάς μας.Τα ψυχικά βάρη μάς επιβραδύνουν,μειώνουν τη συχνότητα δόνησης και συσσωρεύονται,προκαλώντας ανεπίλυτο ψυχικό στρες και μπλοκάρισμα στο ενεργειακό μας σύστημα.Κάθε φορά που ελευθερώνουμε αρνητικά αισθήματα ή ενέργεια,αυτά πρέπει να αντικαθίστανται από αγγελική θεραπευτική ενέργεια.
Κόψτε τους επιζήμιους δεσμούς
Κατά τη διάρκεια της παρακάτω τεχνικής μπορείτε να οραματιστείτε τη “ρομφαία της προστασίας και της αλήθειας” του Αρχαγγέλου Μιχαήλ είτε σαν από χρυσό είτε σαν μια ζωντανή φλόγα στο βαθυκύανο χρώμα του ζαφειριού.
1.Καθίστε αναπαυτικά σε ένα σημείο όπου δεν θα σας ενοχλήσει κανείς.
2.Οραματιστείτε ρίζες να απλώνονται από τα πέλματά σας μέσα στο έδαφος και να σας δίνουν δύναμη.
3.Αναπνεύστε χαλαρά και αβίαστα.
4.Καλέστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τις λεγεώνες του φωτός,και ευθυγραμμιτστείτε με την ενέργειά τους.Ζητήστε από τον Αρχάγγελο να κόψει όλους τους περιοριστικούς δεσμούς και να σας ελευθερώσει από τις προσκολλήσεις πνευμάτων.
5.Νιώστε τον ή αισθανθείτε τον να διαπερνάει καθένα από τα τσάκρα και την αύρα σας.
6.Συνειδητοποιήστε τη διαδικασία και δείτε ή νιώστε τους δεσμούς να κόβονται από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.
7.Για να “κλείσετε” τη συνεδρία,ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας τυλίξει στο κυανό του πέπλο,που θα θεραπεύσει απαλά κάθε ρωγμή ή κενό στην αύρα σας και θα σας χαρίσει προστασία ενόσω ολοκληρώνεται η θεραπευτική διαδικασία.

πηγη

http://skala.smileyforum.net/

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.