7 συμπαντικοί νόμοι

wp-1464853528037.jpg

7 συμπαντικοί νόμοι

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι εστιάζονται στο πρόβλημα και όχι στη λύση του, με αποτέλεσμα να βιώνουν το άγχος.

1ος Συμπαντικός Νόμος:  Ουδέν κακόν αμιγές καλού:
Κάθε πρόβλημα εμπεριέχει και τα θετικά του στοιχεία. Προκειμένου να απαλλαγούμε από το πρόβλημά μας, είναι πολύ αναγκαίο, να καταγράψουμε όλα τα θετικά που απορρέουν εξ αιτίας του. Να το αποδεχθούμε και να το λύσουμε.

2ος Συμπαντικός Νόμος:  Νόμος της Έλξης:
Εμείς δημιουργούμε το πεπρωμένο μας μέσα από τις εκάστοτε σκέψεις και τα πρότυπα του μυαλού μας. Κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει χωρίς την άδειά μας. Εκτός αν έχουμε κάρμα από προηγούμενες ζωές. Το οποίο πρέπει να διορθώσουμε.

3ος Συμπαντικός Νόμος: Θερίζουμε πάντα ανάλογα της σποράς μας:
Κανείς δεν ξεφεύγει των ευθυνών του. Ότι δώσει θα πάρει ο καθένας από εμάς γιατί όλα λειτουργούν ανταποδοτικα. Και όποιος δεν θέλει να δίνει τότε να μην δέχεται να παίρνει …..

4ος Συμπαντικός Νόμος: Νόμος της απόλυτης πίστης:
Οραματιζόμαστε λεπτομερώς και με ενθουσιασμό την επίλυση του προβλήματός μας σαν κάτι το δεδομένο.

5ος Συμπαντικός Νόμος: Νόμος της συνεχούς αλλαγής:
Αν δεν αγκαλιάσουμε με ενθουσιασμό την κάθε αλλαγή, κατανοώντας πως εμείς την προκαλέσαμε μέσα από κάποιο επίπεδο του Νου μας, τότε θα βιώνουμε παθητικά το αποτέλεσμά της.

6ος Συμπαντικός Νόμος: Όλοι είμαστε Ένα!   Ο ευκολότερος τρόπος να υλοποιήσω οποιαδήποτε επιθυμία μου, είναι, να βοηθήσω άλλους ανθρώπους γύρω μου να πετύχουν τις δικές τους επιθυμίες. Αυτό δεν το κάνει μόνο ένας,  αλλά και οι άλλοι  πρέπει να συμμετέχουν.  Πρέπει να σκεφτόμαστε τον άλλον σαν τον εαυτό μας δηλαδή ότι χρειάζομαι εγώ ακριβώς τα ίδια χρειάζεται και ο άλλος άνθρωπος.

7ος Συμπαντικός Νόμος: Αγάπη:
Ο πυρήνας μας είναι η αιώνια δύναμη της Αγάπης. Μπορεί να γιατρέψει το φόβο, το μίσος, την αρρώστια. Αν κάθε σκέψη, λόγος και πράξη μας εμπεριέχει Αγάπη, θα οδηγηθούμε στις καλύτερες λύσεις των προβλημάτων.

πηγή
xrybe.wordpress.com.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.