Τσάκρα – Είμαστε κάτι παραπάνω από ένα απλό φυσικό σώμα!

3-8.jpg

Έχουμε 7 τσάκρα (Ινδικά) η αλλιώς στα Ελληνικά κέντρα. Το κάθε τσάκρα-κέντρο βρίσκεται κοντά σε έναν ενδοκρινή αδένα,γιατί οι αδένες χρειάζονται μεγάλα ποσά ενέργειας αλλά και για άλλους λόγους.
Τα τσάκρα έχουν μέγεθος και σχήμα όπως ένα ποτήρι σαμπάνιας. Αυτά στροβιλίζουν και στέλνουν αιθερική ενέργεια στο σώμα μας μέσα. Τα τσάκρα λειτουργούν σαν αεραγωγοί που τροφοδοτούν στέλνουν ”αέρα” αιθερική ενέργεια ακόμα και στα πιο δύσβατα σημεία τους σώματος μας. Η αιθερική ενέργεια είναι μορφή ρεύματος παρά πολύ υψηλής συχνότητας και συμπεριφέρεται σαν το νερό δηλαδή παίρνει ότι μορφή έχει ένα δοχείο αν το γεμίσεις με νερό, η αιθερική ενέργεια δεν έχει μορφή,μορφή παίρνει με τον μαγνητισμό, το σώμα μας έχει μεταλλικά στοιχεία τα οποία δίνουν το μαγνητισμό που χρειαζόμαστε,έτσι η αιθερική ενέργεια ακολουθεί την μορφή του σώματος μας,έτσι έχουμε ένα αιθερικό σώμα ίδιο μορφολογικά σε σχήμα με του φυσικού μας. Για αυτό το λόγο το αιθερικό σώμα λέγεται και διπλό, η αλλιώς και το φάντασμα μας. Η αιθερική ενέργεια που περισσεύει εκπνέετε από το δέρμα του αιθερικού μας σώματος, αυτή η περισευόμενη ενέργεια λέγεται αύρα.
Έτσι όπως έχουμε 7 τσάκρα έτσι έχουμε και 7 διαφορετικά είδη αιθερικής ενέργειας η αλλιώς πράνα στα Σανσκριτικά-αρχαία Ινδικά σημαίνει αιθερική ενέργεια και αναφέρεται πράνα για λόγους συντομίας. Κάθε είδος πράνα έχει και διαφορετικό χρώμα και υπερισχύει έναντι των άλλων 6 μέσα στο κάθε τσάκρα.Τα τσάκρα είναι κάποιες δίνες-ρουφίχτρες που ρουφάνε αιθερική ενέργεια και την στέλνουν μέσα στο αιθερικό σώμα και μέσα στα όργανα μας για να έχουν ενέργεια και να δουλεύουν.

Το κάθε τσάκρα-κέντρο ρουφάει διανέμει και δουλεύει πιο πολύ μόνο με ένα συγκεκριμένο είδος-χρώμα πράνα δηλαδή αιθερική ενέργεια. Π,χ, το κόκκινο πράνα υπάρχει κυρίως στην περιοχή των γενετικών οργάνων είναι χρώμα και ενεργεία δύναμης κουράγιου αντοχής επιβίωσης ενώ το μοβ το γαλάζιο η το κίτρινο που το βλέπουμε και στις αγιογραφίες στα κεφάλια των άγιων είναι χρώματα πιο πνευματικά και υπάρχουν κυρίως στο κεφάλι και όχι στα γενετικά όργανα. Καθώς οι αιθερικές ενέργειες μπαινοβγαίνουν από τα τσάκρα και ζωοποιούν το σώμα οι ποσότητες που περισσεύουν χλομιάζουν και αποβάλλοντε ας πούμε από το δέρμα του αιθερικού σώματος και έτσι εμείς αυτό που βλέπουμε το αποκαλούμε αύρα. Η αύρα είναι η περισσευόμενη αιθερική ενέργεια μας,είναι η δική μας αιθερική εκπνοή,εκπνέονται τα αιθερικά στοιχεία και ουσίες μας.

To πράνα η αλλιώς η αιθερική ενέργεια ρέει μέσω των νεύρων,όπως ρέει το αίμα μέσω των αγγείων και έτσι όπως η καρδιά δίνει ροή-κίνηση στο αίμα,έτσι και ο μαγνητισμός δίνει ροή στην πράνα. Έτσι όπως το φυσικό-υλικό σώμα ανανεώνεται με τα νέα μόρια μέσω των τροφών το ίδιο κάνει και το αιθερικό σώμα μέσω των τροφών αλλά με τα αιθερικά μόρια της τροφής,την αιθερική υπόσταση της ύλης της τροφής,τα τσάκρα μέσω του στροβιλισμού της αιθερικής ενέργειας βοηθούν σε αυτή την ανανέωση.
*Το ότι το φυσικό σώμα έχει νεύρα δεν σημαίνει και ότι αισθάνεται , δεν είναι δουλειά του και ούτε και ιδιότητα του σώματος να αισθάνεται το πόνο την ευχαρίστηση και τις υλικές αισθήσεις γενικώς.
Το αιθερικό σώμα αισθάνεται τις δονήσεις και οι δονήσεις προκαλούν τα κύτταρα να παράγουν τα ανάλογα οξέα που να παράγουν την ανάλογη αίσθηση του πόνου,του χαδιού,του καυτού του κρύου νερού κτλ. Οι τοπικές αναισθησίες αυτό κάνουν,π,χ, η αιθερική υπόσταση της ξυλοκαϊνης αφαιρεί για λίγο την αιθερική ενέργεια έτσι δεν στέλνει μήνυμα στα κύτταρα να παράγουν τα ενδοκυτταρικά χημικά που προκαλούν το αίσθημα του πόνου και γενικά όχι μόνο του πόνου. Υπάρχει και ο μεσμερισμός μία τεχνική που με την σκέψη και το άγγιγμα μόνο αφαιρείτε για λίγο(30 λεπτά περίπου) το πράνα όπου ακουμπούν και δεν υπάρχει αίσθηση πόνου, είναι σαν τοπική αναισθησία και παραλυσία, είναι κάτι που εφαρμόζουν οι Ινδοί χειρουργοί στα παλιά χρόνια. Θυμηθείτε ότι στην φυσική βλέπουμε ότι τα μόρια και γενικώς η ύλη δεν ακουμπούν,πάντα απέχουν, άρα πως θα επικοινωνούν μεταξύ τους τα όργανα και τα κύτταρα? με δονήσεις! Όταν χτυπήσουμε κάπου πιάνουμε επίμονα και ασυνείδητα το πονεμένο σημείο μας,αυτό γιατί το θεραπεύουμε, τα χεριά μας βγάζουν αιθερική ενέργεια, είναι το μόνο σημείο που εκλύει τόσο μεγάλα ποσά ενέργειας. Όταν πιάνουμε το σημείο που πονούμε η σκέψη μας εστιάζεται εκεί στην θεραπεία και στέλνουμε δονήσεις που θα παραχθεί τέτοια κυτταρική χημεία που θα δρα αναλγητικά και αποθεραπευτικά.

Όπως βλέπουμε στην τελική μάχη στην ταινία Man of tai chi https://www.youtube.com/watch?v=Ccb6YMweUC4 στο τέλος με ένα χτύπημα μόνο τον αποτελείωσε, βλέπουμε ότι με ένα απλό κτύπημα ο άλλος πονάει σαν να τον χτύπησε με υπερφυσική δύναμη, Αυτό γίνεται γιατί η αιθερική ενέργεια είναι πολύ επιρρεπείς από τις σκέψεις μας ιδίως όσο πιο πολύ μένουν σταθερές,μπορεί κάποιος με το νού του να συγκεντρώσει πολύ αιθερική ενέργεια και με ένα απλό σωματικά κτύπημα να τραυματίσει το αιθερικό σώμα κάποιου πολύ,τότε παίρνουν τις δονήσεις τα κύτταρα και αυτοτραυματίζονται θα λέγαμε τόσο όσο προσδίδει η ένταση της δόνησης, Αυτά γίνονται όταν ο αποκρυφισμός παντρεύεται με τις πολεμικές τέχνες. Στην ταινία έπεσε λίγο εφφέ γιατί πολύ απλά είναι ταινία, όλα πρέπει να δείχνουν πιο αληθινά από ότι μπορούν να είναι. Κάτι παρόμοιο βλέπουμε στην πραγματικότητα και σε κάποιους δασκάλους πολεμικών τεχνών https://www.youtube.com/watch?v=qa1nzD-n25Q και εδώhttps://www.youtube.com/watch?v=gEDaCIDvj6I Σαφώς οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών όπως και ο κόσμος δεν έχουν τέτοιους είδους γνώσεις και ούτε είναι ένα συνηθές γεγονός άρα τους φαίνεται αυτό ένα παραμύθι.

*Όργανα και τσάκρα είναι τόσο αλληλοεπηρεάσιμα και αλληλένδετα μεταξύ τους,όπως το σώμα και η ψυχή. Π,χ, αν με κάποιο τρόπο κάναμε τα τσάκρα να στροβιλίζουν κατά πολύ με πιο μεγάλη ταχύτητα από οτι γυρνούν τότε θα είχαμε έναν πολύ ανεπτυγμένο και ισχυρό σωματικά άνθρωπό σαν super ήρωα η αν θέλετε αλλιώς θεό(με μικρό θ) σε δύναμη η ψυχικό κουράγιο. Η αν αλλάζαμε τις προσμίξεις των χρωμάτων που γίνονται στα τσάκρα θα αλλάζαμε και τον άνθρωπο ολόκληρο,δηλαδή,αν στο 5 τσάκρα που είναι στο λαιμό εκεί σε αυτή την περιοχή υπήρχε και μοβ πράνα τότε κάποιος που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες νοητικά θα έπαυε να είναι άτομο με ειδικές ανάγκες ή θα φέρονταν σαν κανονικός άνθρωπος από νοητικής πλευράς. Αντιστοίχως και αν αρρωστήσει ένα όργανο μας π,χ, η σπλήνα η το συκώτι, τότε το 3 τσάκρα από κίτρινο και πράσινο που έχει κυρίως θα αρχίζει και θα χλομιάζει πολύ χρωματικά.

*Τα τσάκρα έχουν πέταλα, έτσι υποστηρίζουν πολλοί συγγραφείς και μερικοί ενορατικοί. Η αλήθεια είναι ότι πέταλα έχουν τα άλογα και τα λουλούδια.Tα τσακρα έχουν κάποιες αρτηρίες-λεωφόρους-ακτίνες που μεταφερνουν-διανέμουν την αιθερικη ενεργεία στο κάθε τσακρα. ΔΕΝ είναι πέταλα είναι φορείς ενεργείας, είναι συμπυκνωμένη ενεργεία. Το τσακρα στο κεφάλι έχει περίπου στις 1000 μικρές ”λεωφόρους-αρτηρίες” ενεργείας που σαν σύνολο μοιάζει σαν λουλούδι,αυτό το ονομάζουν λωτό, άνθος της ζωής ή στέμμα επειδή όταν περιστρέφετε πολύ γρήγορα και γίνεται πολύ φωτεινό ανοίγει και απλώνονται τα πέταλα-ακτίνες που είναι περίπου στις 1000 και μοιάζει το τσάκρα σαν ένα λουλούδι απερίγραπτης ομορφιάς και δέους και ο άνθρωπος γίνεται αθάνατος.

*Επίσης στις ζωγραφιές των τσάκρα βλέπουμε στο κέντρο αλλά και στα πέταλα κάποιο σύμβολο, Το σύμβολο αυτό είναι ένα λαρυγγικό φωνήεν-συλλαβή η αλλιώς μάντρας που ψέλνοντας το καθώς διαλογίζεται κάποιος αρχίζει και το δυναμώνει-ερεθίζει,επειδή η δόνηση του τσάκρα είναι ίδια, ας πούμε με την δόνηση που εκπέμπει o λόγος μας κατά την εκφώνηση αυτή,γίνεται κάποιος συγχρονισμός και τότε το τσάκρα υπερσυγχρονίζεται ας πούμε. Επίσης σε διάφορες ζωγραφιές που αναπαριστούν τα τσάκρας βλέπουμε διάφορα ζώα ανθρώπους με πολλά κεφάλια φίδια και άλλα πολλά παράξενα, όλα αυτά είναι κρυπτογραφημένες πληροφορίες με καλλιτεχνική πινελιά ανατολικής και Ινδικής κυρίως κουλτούρας και τέχνης, Όπως είχαν την δίκη τους οι βικινγκς, οι αρχαίοι Έλληνες οι αρχαίοι Αιγύπτιοι οι Μάγιας και άλλοι. Κρυπτογραφούσαν πληροφορίες για να μην καταστραφούν, από τους διάφορους σκοταδιστές της κάθε εποχής και,πολλά τα πράγματα τα μετέτρεψαν σε μύθους έτσι δεν θα χαθούν ποτέ οι γνώσεις,οι μύθοι έχουν πολύ συμπυκνωμένη και παραβολική γνώση.

#ΕIKONA-1 είναι τα τσάκρα-δίνες-αεραγωγοί αιθερικής ενέργειας.
#EIKONA-2, 7 τσάκρα 7 πράνα .
#EIKONA-3, Τα τσάκρα-κέντρα-δίνες είναι περίπου 0,5-1 εκατοστά πάνω από την επιφάνεια του αιθερικού σώματος και βρίσκονται πάνω από ενδοκρινολογικά όργανα. τα τσάκρα έχουν διάμετρο 5-15 εκατοστά και έχουν σχήμα όπως ένα ποτήρι σαμπάνιας. Συνήθως είναι κάπου στα 10 εκατοστά διάμετρο.
#Εικονα-4, Το αιθερικό σώμα χωρίς τις ενέργειες και τα χρώματα έτσι στεγνό με τα τσάκρα μόνο .
#ΕΙΚΟΝΑ-5, Η αύρα-περισσευόμενη αιθερική ενεργεία που εκπέμπεται από το αιθερικό σώμα
#ΕΙΚΟΝΑ-6, Τα κύτταρα με αιθερική ενεργεία, και σε τομή.

1

#ΕΙΚΟΝΑ-7 Οι αύρες στον υπολογιστή όταν είμαστε δυνατοί και εξασθενημένοι.
#ΕΙΚΟΝΑ-8 Οι αύρες και τα τσάκρα ύπο το πρίσμα κάμερων πολυ υψηλης συχνοτητας, ενα απο τα πολλα πραγματα που κρατανε σε μυστικοτητα.
#ΕΙΚΟΝΑ-9 Οι πολλές αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα με τον καιρό συσσωρεύονται στο αιθερικο σώμα και με το καιρό εμφανίζονται ασθένειες. Θα έχετε ακούσει για ανθρώπους που ενώ κάνουν κακή ζωή δεν αρρωσταίνουν και για υγιείς ανθρώπους που αρρωσταίνουν ενώ κάνουν κανονική ζωή και ξαφνικά βγάζουν καρκίνους και άλλα πολλά.
Ανάλογα την συναισθηματική μας κατάσταση υπερισχύουν κάποια χρώματα,στα αρνητικά συναισθήματα και σε άσχημες καταστάσεις κάποια χρώματα υπερισχύουν και με τον καιρο
εκφράζονται ασθένειες στο φυσικό σόμα.Η ασθένεια δημιουργείται για να θεραπευτούμε, πρέπει να βρούμε το αίτιο της ασθένειας, είναι ο φόβος για κάτι που δεν θέλουμε? είναι κάποια απώλεια? ΣΕ αυτή την εικόνα το αιθερικό σώμα είναι κατακόκκινο είναι θυμός=αυξημένη πίεση=ζημιά στα αγγεία των οργάνων.
#ΕΙΚΟΝΑ-10 Γυαλιά που μπορείς να δείς την αύρα κάποιου τουλάχιστον χονδρικά, και ανάλογα το χρώμα να βγάζεις συμπεράσματα, θα πρέπει πρώτα να έχετε διαβάσει βιβλία για την αύρα. Το site που τα πουλούν http://www.weight-care.com/aura_glasses.htm
#ΕΙΚΟΝΑ-11 Οι ιστοί του σώματος γεμάτοι αιθερικη ενέργεια
#ΕΙΚΟΝΑ-12 Η αύρα μας βάση της κατάστασης που είμαστε.

2

Έτσι όπως έχει το φυσικό σώμα όργανα, έτσι και το αιθερικό σώμα έχει τα δικά του όργανα, αυτά τα όργανα είναι τα τσάκρα. Όταν νοσεί ένα όργανο νοσεί και το ανάλογο τσακρα και το ανάποδο. Για τα τσακρα προτιμούν να λένε οτι μπλόκαραν πάρα νοσησαν. Επειδή η αθερικη ενεργεία διαμορφώνεται και επηρεάζεται πολύ από το συναίσθημα και την σκέψη,είναι δυνατόν με την χρονιά αρνητικότητα μας να μπλοκάρουμε τα τσάκρα μας να υπολειτουργούν και να μην θρέφουν αρκετά ενεργειακός τα όργανα μας με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ασθένειες και παθήσεις στα όργανα μας.
Έτσι υπάρχουν κάποιοι ενεργειακοί θεραπευτές που βάση της διαίσθησης τους και των οραματισμών τους διαχειριζονται έτσι την αιθερικη τους ενεργεία ώστε να φέρουν ισορροπία στα τσακρα του αλλου. Ακόμα και καλά να γίνεται κάποιος πάλι θα ξαναχαλάει η ενέργεια του ασθενούς γιατί πρέπει να αλλάξει στάση ζωής. Ο πιο συχνός κίνδυνος από τους ενεργειακούς θεραπευτές είναι να σας πιάσουν κορόιδο και να σας περνούν χρήματα. Ένας τέτοιος θεραπευτής π,χ, ρέικι όσο κάλο μπορεί να κάνει άλλο τόσο κακό μπορεί να κάνει. Αυτού του είδους θεραπεία θα πρέπει να γίνετε από κάποιον που ξέρει να κάνει την δουλειά αυτή και πάνω από όλα να είναι ΚΑΛΟΣ άνθρωπος, αλλιώς μπορεί να εμφανιστούν και άλλα προβλήματα.

ΔΙΕΥΛΕΥΚΑΝΟΝΤΑΣ
Tην αιθερική ενέργεια την λένε. πράνα ή πράνα μαγιακόπσα ή τσι(chi)
Τα τσάκρα λέγονται κέντρα η τροχοί.
Το αιθερικό σώμα, το λένε διπλό, αιθερικό διπλό, φάντασμα ή doppelganger(Γερμανοί)
Τις αιθερικες φλέβες τις λένε νάντι. Ίντα, και πιγκάλα είναι μεγάλες κεντρικές αρτηρίες αιθερικών φλεβών και σουσούμνα την κεντρική στην σπονδυλική στήλη. Τις οποίες φυσικά δεν μπορεί κάποιος να τις βρει μελετώντας τους φυσικούς ιστούς.
Τσάκρα έχουν και τα ζώα. Το ανθρώπινο σώμα έχει 1000αδες μικροσκοπικά τσάκρα δευτερεύουσας σημασίας, και πρωτεύοντας για τους βελονιστές ρεφλεξολόγους και τους εναλλακτικούς θεραπευτές,στους χάρτες είναι σαν πολλές μικρές τελείες. Η αιθερική ενέργεια πηγάζει από μια πηγή που λέγεται ΛΟΓΟΣ, ας πούμε ότι είναι το ρεύμα του υλικού σύμπαντος. Εικάζοντας θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τέλος του κόσμου αυτού θα είναι ένα αιθερικό αναβόσβημα του κόσμου μας. Η ύλη δεν πεθαίνει ανάβει και σβήνει, κουβέντα του Περικλή. Στην φυσική μαθαίνουμε ότι το άτομο που έχει μέσα νετρόνια πρωτόνια είναι 99.9% άδειο υπάρχει μόνο κενό. Μα είναι δυνατόν ένα κενό,να έχει τόσες ισχυρές δυνάμεις και να συγκρατά την ύλη? Πολλοί επιστήμονες ξέρουν ότι υπάρχει η αιθερική δύναμη άλλα θα ανέτρεπε πολλά πράγματα και δεν ξέρουν που ακριβός θα οδηγούσε την ανθρωπότητα όλο αυτό. Για αυτό και έχουν κάνει μέχρι τώρα πάνω από 2500 πυρηνικές δόκιμες στις θάλασσες για να μελετήσουν την αιθερική δύναμη,για ποίο λόγο να γίνονται τόσες δοκιμές? ποίος είναι ο λόγος? Σαφώς οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν τους λόγους,ούτε καν περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό τους αλλά κάποια μυαλά που εγκρίνουν τις δοκιμές γνωρίζουν…
Όποιος τιθασεύει και γνωρίζει πολύ καλά την αιθερική ενέργεια μπορεί να υπερτερήσει τεχνολογικός όπως υπερτερούμε εμείς με τους ιθαγενείς. Π,χ, το κεραύνιο το όπλο που είχε δοθεί… στο Μέγα Αλέξανδρο αλλά και αυτό που είχε ο Δίας ήταν όπλα αιθερικής ενέργειας. Λειτουργούσαν με την αιθερική μας ενέργεια. Πολλοί ψάχνουν για τον τάφο του Μέγα Αλεξάνδρου, θέλουν να μάθουν και να βρουν… Κεραύνια όπλα βλέπουμε και στην ταινία https://www.youtube.com/watch?v=Xs7fzOrUopc

ΔΥΝΑΜΕΙΣ: Με συγκεκριμένες ασκήσεις, διαλογιστικές τεχνικές,αναπνοές, και στάση συμπεριφοράς-πνεύματος μπορεί κάποιος να αναπτύξη κάποια η και όλα τα τσακρα του να δονούνται όλο και σε πιο δυνατή ένταση με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ιδιότητες ως και υπερφυσικές.Για παράδειγμα το 4 τσακρα ανοίγει με την αγάπη και κλείνει με την θλίψη οταν κάποιος αποβάλει κάθε τι που του προκαλεί θλίψη, τα αποδεχθεί τα συγχωρέσει και τα προσπεράσει όλα τότε ανοίγει το τσάκρα δηλαδή λαμπυρίζει έτσι όπως θα έπρεπε και με το καιρό παραμένει έτσι και μεγαλώνει σε αγάπη η και αν κάνει συγκεκριμένες διαλογιστικές ασκήσεις η και τα 2 για να κερδίσει χρόνο. Τοτε το τσάκρα θα στροβιλίζει όλο και πιο πολύ, και ξαφνικά το άτομο θα έχει συναισθηματική τηλεπάθεια. Μπορεί να ξέρει αν ο κάθε άνθρωπος νιώθει χαρά αγάπη πόνο μίσος κτλ αν έχει συναισθήματα αρπακτικότητας, και όχι μόνο αλλά και να τα νιώθει όπως τα νιώθει ο άλλος. ακόμα και στον πιο καμουφλαρισμένο άνθρωπο. Γίνεται ένας δεκτής συναισθημάτων αλλά ΟΧΙ πληροφοριών.
ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ: Είναι μια ενεργεία τρομερά ισχυρή. Ο ενορατικός, δηλαδή αυτός που έχει φτάσει στο σημείο να βλέπει υποστάσεις που δονούνται σε πολύ πιο υψηλές συχνότητες άρα και αόρατες. Βλέπει μια υγρή φωτιά να ανεβαίνει με φιδοειδή κίνηση, έτσι ονόμασαν αυτήν την ενεργεία το ιερό φίδι,στην πραγματικότητα το μόνο φίδι που υπάρχει είναι αυτό που ξέρουμε το ζώο-ερπετό δηλαδή.Απλά οι αιθερικές φλέβες είναι σε σχήμα φιδιού και το υγρό καθώς ανεβαίνει μοιάζει σαν να κινείτε ένα φίδι/ Αυτή η ενέργεια η αλλιώς κουνταλίνι βρίσκεται στο ιερό οστό και στους περισσότερους ανθρώπους παραμένει εκεί. Αφυπνίζεται-ξυπνάει με την ΘΕΛΗΣΗ και με πολύ συγκεκριμένες διαλογιστικές ασκήσεις ακολουθά κάποιες αιθερικές φλέβες που έχουν φιδοειδή κίνηση και περνάει από τα τσάκρα και τα υπεραναπτύσει. Εκτός απο το αιθερικό σώμα έχουμε και το αστρικό μας σώμα το οποίο έχει και αυτό τσάκρα και βρίσκονται σχεδόν στην ίδια θέση με τα τσάκρα του αιθερικού σώματος. Η κουνταλίνι ας πούμε ότι είναι η κλωστή που μπαίνει μέσα από 2 τρύπες(τσάκρα),και έτσι και τα 2 τσάκρα εξελίσσονται και γίνονται πολύ ισχυρά,και μπορούν να μπουν μεγάλα ποσσά ενέργεια μέσα στο υλικό μας σώμα. Όταν αυτό γίνει και στα 7 τσάκρα η αλλιώς και στα 14 τσάκρα,τότε ας πούμε πως έχουμε εναν Χριστό ή έναν Βούδα σε δυνάμεις,έναν άνθρωπο που από μόνος του θα μπορούσε να είναι ένας στρατός. Αυτή είναι η κύρια λειτουργία της κουνταλίνης(από τον άνθρωπο στον ύπερ-άνθρωπο), από το κεφάλι και πέρα η κουνταλίνι κινείτε προς τα πάνω,όπως η φλόγα από μια καμινάδα και χάνεται. Αναφορικά τα τσάκρα του αστρικού σώματος είναι σαν τα αιθερικά απλά σαν υπόσταση είναι τετραδιάστατα και μπορούν να δίνουν δυνάμεις και δυνατότητες ώστε να επεμβαίνουμε και να αλληλεπιδρούμε και με την 4 διάσταση, αστρικό κόσμο, η κόσμο των πνευμάτων για μερικούς.Αφύπνιση της κουνταλίνι δεν πρέπει να γίνεται ΠΟΤΕ αν δεν υπάρχει δάσκαλος για κάτι τέτοιο, όπως επίσης πρέπει να έχουμε λύσει όλα τα θέματα με τον εαυτό μας και να έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο κάθαρση και να είμαστε απαλλαγμένοι από κακίες μίσοι εκδικήσεις κτλ.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Η πρόωρη ενεργοποίηση της κουνταλίνης μπορεί να αποφέρει φρικτούς ακόμα και ασταμάτητους πόνους γιατί οι αιθερικές φλέβες δεν είναι ακόμα ώριμες για κάτι τέτοιο και καίγονται από την υγρή φωτιά δηλαδή την κουνταλίνι, μπορεί να φέρει και το θάνατο κάτι τέτοιο,μπορεί να σταματήσει με την σκέψη και την δυνατή θέληση. Ενδέχεται στους πνευματώδης ανθρώπους που δουλεύουν με τον εαυτό τους να ανεβαίνει η κουνταλίνι σιγά σιγά και να μην το καταλαβαίνουν. Αν το κάνουν μέντιουμ και πνευματιστές ενώ δεν είναι έτοιμοι είναι πιθανόν να μπλέξουν με οντότητες που δεν θα ξεμπλέκουν ούτε στην άλλη ζωή.Αν δεν έχει γίνει μια κάθαρση δηλαδή απαλλαγή από πάθοι κακία μίσος κτλ μπορεί να δράσει ανάποδα η κουνταλίνι, δηλαδή τα πάθοι να γίνουν υπερφυσικά δυνατά που θα είναι μάταιο να αντιστέκεται κάποιος σε αυτά. να γίνουν ανελέητοι, σατανικά φιλήδονοι αδικαιολόγητα κακοί όπως οι κακοί στα κόμικς και μπορεί να αποκτήσουν ακόμα και κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες σχολές μαγείας http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-proti-pagkosmia-apoklistiki-anafora-skotini-magia-stin-diathesi-tou-stratou-ton-ipa-alla-ke-allon-choron-ola-ta-stichia-lene-ne-oso-apistevto-ke-na-akougete/ προσπαθούν να δημιουργήσουν τέτοιους ανθρώπους ακόμα και στρατιώτες αλλά να μπορούν και να τους ελέγχουν. Όταν και άν γίνουν ασταμάτητοι και είναι να προκαλέσουν μεγάλο κακό η ζωή ανώτερες δυνάμεις ή κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι φροντίζουν να τον θανατώσουν με κάποιο τρόπο και πότε δεν αποτυγχάνουν.,αν πρέπει να γίνει. Οι άνθρωποι αυτοί λέγονται και πολεμιστές της ειμαρμένης(σχέδιο του δημιουργού σημαίνει), σαφώς και ο κόσμος δεν μαθαίνει τίποτα για όλα αυτά σκοπός και δουλεία του κόσμου είναι να καλυτερεύσει.
ΝΟΜΟΣ χωρίς κάθαρση δεν αποκτά κάποιος δυνάμεις, και αν γίνει τότε θα δράσουν αυτοκαταστροφικά. Ως ανθρωπότητα είμαστε στο στάδιο στον αγώνα να γίνουμε καλοί να αποκτήσουμε με αγώνα αρετές και κάθαρση και όταν γίνει θα δοθούν δυνάμεις,δυνάμεις που δικαιούμαστε. Φανταστείτε κάποιον επειδή θύμωσε και ψάχνει για εκδίκηση επειδή του έκλεψαν το κινητό να έχει δυνάμεις,θα έκανε μεγαλύτερο κακό από ότι θα μπορεί τώρα. Μπορεί κάποιος με διάφορες ασκήσεις αναπνοών στάσεων και διαλογιστικών τεχνικών και κυρίως ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ μετά από κάποια χρόνια να αποκτήσει κάποιες δυνάμεις ή ιδιότητες που να υπερτερεί σε σύγκριση με έναν απλό άνθρωπο. Γενικώς απαιτείτε γνώση καθοδήγηση και κάθαρση,τον εαυτό του μπορεί να τον κοροϊδέψει την αιθερική φυσιολογία του όχι. Όλες οι δυνάμεις πρέπει να χρησιμοποιούνται με ήθος και για καλό σκοπό μόνο.
Όσον αφορά τους ένθερμους ερευνητές το ότι κάποιες κουλτούρες η θρησκείες έχουν μέσα ορθή γνώση η και κρυφή ορθή και εφαρμόσυνη γνώση και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι είναι αλάνθαστοι και ότι την ασπαζόμαστε ότι και να λένε, ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ και συγκρίνουμε και κρατάμε τα ωφέλημα, τα κομμάτια που θα μας ολοκληρώσουν το παλζ. Όσοι χάνονται και δεν ξέρουν τι είναι τι, ας ζητήσουν καθοδήγηση από γνώστες άλλα και μέσω της προσευχής τους(ο Δημιουργός είναι πρόθυμος να αποκαλύπτει όλα τα μυστικά και τα κρυφά πράγματα αν δεν θα έβλαπταν)και θα τους δίνεται, Όσοι είναι ανυπόμονοι και θέλουν άμεσα κάθε απάντηση,ας μάθουν πως ο κόπος φέρνει σοφία και η σοφία είναι ο καλύτερος δάσκαλος. Το κηρύκειο είναι ο ”χάρτης” της εξέλιξης τους ανθρώπου, τα φίδια είναι οι αιθερικές φλέβες είναι το δρομολόγιο που θα ανέβει-πάει η υγρή φωτιά,το κοντάρι είναι η σπονδυλική στήλη,και τα φτερά είναι η δυνατότητα να μπορεί η συνείδηση να πηγαίνει να πετάει συνειδητά σε απίστευτους κόσμους και διαστάσεις,είναι τα φτερά της συνείδησης και τοποθετημένα εκεί που είναι το μυαλό. Τέλος προσοχή, στις μέρες μας έχουμε γεμίσει τσαρλατάνους απατεώνες και εκμεταλλευτές, σχεδόν κάνεις ”γκουρού” η διδάσκαλος και εγώ δεν ξέρω τι, δεν θα κάτσει να νοιαστεί για εσάς η την εξέλιξη σας πραγματικά αν δεν υπάρχει κάποιο όφελος.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Μερικοί θα πουν μα καλά τόσο προηγμένες γνώσεις από που τις πήραμε ποιος μας της έδωσε? Κάποτε ο κόσμος ήταν κατά πολύ πιο προηγμένος σε όλους τους τομείς και κάποιος πόλεμος κυρίως μας οδήγησε στην λίθινη εποχή,αρκετές τέτοιες γνώσεις Ινδικών εγγράφων χρονολογούνται κατά την εποχή του θεού Διόνυσου, πολύ πιθανόν να έδινε γνώσεις… σε αυτούς του πολιτισμούς, εκτός από τις εκστρατείες τους. Οι Ινδοί ήξεραν να φυλάγουν πολύ καλά τις γνώσεις τους,ακόμα και από την λέλαπα του Στάλιν που διέταξε να καεί κάθε ναός,και προφανώς κάθε τι που υπάρχει σαν γνώση, όπως και από την λέλαπα του Χίτλερ που έψαχνε και έκλεβε τέτοιες γνώσεις για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την δύναμη του. Γνώσεις που είχαν και οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίες κάηκαν η κλάπηκαν και φυλάττονται σε μοναστήρια και στο Βατικανού.

awakengr.com via psaras9.blogspot.gr

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.