Σεξουαλική αύρα: Δείτε τι είδους σύντροφος ή εραστής είστε ανάλογα με το χρώμα που έχετε!

Υπάρχει κάτι στον αέρα κατά τη διάρκεια εκείνης της πρώτης στιγμής που ρίχνετε το βλέμμα σας στον σύντροφό σας για πρώτη φορά.

Είναι σχεδόν ανεξήγητο πραγματικά. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα χειροπιαστό σε αυτό το συναίσθημα, αλλά μπορείτε σίγουρα να νιώσετε πως κάτι άλλο άγνωστο σας τραβάει στον καινούργιο σας σύντροφο.

Κάτι δελεαστικό, έντονο, κάτι που τραβάει την προσοχή σας.

Αυτό είναι η σεξουαλική αύρα, που αποκαλύπτεται στην καλύτερή της μορφή. Η επιστήμη έχει καιρό τώρα προσπαθήσει να εξηγήσει ακριβώς τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια εκείνης της στιγμής που ερωτευόμαστε και οι εγκέφαλοί μας φαίνονται να επανακαλωδιώνονται ξαφνικά.

Η συγκέντρωσή μας και η προσοχή μας αναπροσαρμόζονται απόλυτα σε μια διαφορετική αντίληψη.

Αυτή η αντίληψη περιλαμβάνει τις σεξουαλικές μας αύρες, τις εξωτερικές εκφράσεις του εσωτερικού μας εαυτού και σεξουαλικά αισθήματα που είναι ικανά να τραβήξουν τους άλλους σε εμάς.

Οι σεξουαλικές αύρες έχουν μελετηθεί και συζητηθεί μεταξύ ειδικών για εκατοντάδες χρόνια. Τώρα, έχουν χωριστεί σε γλυκά διαδικτυακά κουίζ που μπορείτε να δείτε εδώ

Βρείτε την σεξουαλική σας αύρα, έπειτα ελέγξτε τα χρώματα που ακολουθούν για να δείτε τι είδους σύντροφοι και εραστές είστε.

Κόκκινο: Θα δοκιμάσω τα πάντα μια φορά

Αν η σεξουαλική σας αύρα είναι κόκκινη, η ενέργειά σας (και χρώμα) προέρχεται από το κέντρο του σώματός σας, κάτι που σημαίνει ότι είστε πολύ καυτοί.

Φοράτε την σεξουαλικότητά σας σαν μανίκι, σαν να ήταν ένα οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας και δε θα σας ένοιαζε καθόλου αν οι σεμνότυφοι άνθρωποι προσβάλλονταν.

Μερικές φορές είστε πολύ απασχολημένοι με το φαντασιώνεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας που δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε καθόλου. Μην μισείτε τον παίκτη αλλά το παιχνίδι..

Είστε τόσο καλά συντονισμένοι με την σεξουαλικότητά σας που επιθυμείτε να είστε με κάποιον άλλον που είναι το ίδιο συντονισμένος/η με τη δική του/της. Η κόκκινη αύρα σημαίνει ότι ξέρετε τι σας αρέσει και δε φοβάστε να το πάρετε.

Μωβ: Αυτό ήταν καυτό…Ας το κάνουμε πάλι

Με μωβ αύρα το επίπεδο της σεξουαλικής σας προκλητικότητας είναι πολύ ανεβασμένο. Προτιμάτε το σεξ που ξεφεύγει από τον κανόνα και σας αφήνει άφωνους, όμως θέλετε και άλλο.

Ως άτομο με μωβ αύρα, πηγαίνετε τις δοκιμές σε άλλο επίπεδο. Αγγίζετε τα όρια του να έχετε παράξενα φετίχ και θέλετε σχεδόν επικίνδυνες εμπειρίες για την έξαψη της στιγμής και μια αστεία ιστορία για να πείτε στους φίλους σας την επόμενη μέρα.

Προτιμάτε να είστε ανοικτοί με την σεξουαλικότητά σας, αλλά και να κρατάτε κάποια πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες (ή στα πίσω μέρη των αυτοκινήτων και των σινεμά).

Αντίθετα με κάποιον που έχει κόκκινη αύρα, μπορείτε να παραλείψετε όλες τις πραγματικά σεξουαλικές ή καυτές λεπτομέρειες από τις ερωτικές σας ιστορίες.

Ροζ: Θα σου δώσω όλο μου το είναι αν μου υποσχεθείς να μου ανταποδώσεις την αγάπη

Οι ροζ αύρες είναι οι πιο ήπιες και συναισθηματικές αύρες από όλο το φάσμα. Οι άνθρωποι με αυτή την αύρα τείνουν να είναι οι πιο έντονοι εραστές ή σύντροφοι και οι πιο εκφραστικοί κάτω από τα σεντόνια.

Αν έχετε βρει κάποιον με ροζ αύρα, κρατηθείτε γερά. Θα είναι για πάντα απόλυτος και πιστός αν νιώσει ότι είστε η αδερφή ψυχή του.

Οι άνθρωποι με ροζ αύρα τείνουν επίσης να είναι οι πιο ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Φερθείτε σε έναν τέτοιο σύντροφο σαν να είναι ροζ λουλούδι και η αγάπη σας θα εξελιχτεί σε μια θαυμαστή ένωση που θα διαρκέσει μια ζωή.

Μπλε: Προτιμώ να σε αφήσω με το στόμα ανοιχτό μωρό μου

Οι μπλε αύρες είναι μερικές από τις πιο σπάνιες αύρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι εκείνοι που περιβάλλονται από την μπλε αύρα, είναι στην πραγματικότητα οι τοπ στην επικοινωνία με τους άλλους.

Οι άνθρωποι με μπλε αύρα είναι ικανοί να εκφράσουν συναισθήματα προς τους άλλους με τρόπους που οι άλλοι μπορεί να μη δουν καθαρά, είτε πρόκειται για ένα απαλό άγγιγμα που «μιλάει» με χιλιάδες λέξεις, είτε για ένα χαμόγελο στα μάτια που επιτόπου αιχμαλωτίζει την καρδιά κάποιου.

Οι άνθρωποι με μπλε αύρες επίσης τυχαίνει να είναι αρκετά διανοητικοί. Σέβονται τα όρια και δεσμεύονται με κάποιον όταν πιστέψουν ότι έχουν συναντήσει το τέλειο ταίρι. Η πίστη είναι σημαντική για αυτά τα άτομα, αλλά η επικοινωνία είναι το απόλυτο κλειδί για την καρδιά τους.

Χρυσή: Αυτό θα είναι εκείνο το διάστημα που θα σου μείνει αξέχαστο

Μια χρυσή αύρα είναι ελκυστική σχεδόν σε όλους, για τον λόγο ότι είναι χρυσή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Αυτός που είναι χρυσός στον πιο αληθινό του εαυτό κοντά στον καθένα, δεν έχει πρόβλημα να εκφράσει την εκκεντρικότητά του. Στην πραγματικότητα, εκείνοι με χρυσή αύρα είναι τόσο συντονισμένοι με την σεξουαλικότητά τους που την εκπέμπουν με κάθε μία τους ανάσα.

Αν περιβάλλεστε από χρυσή αύρα, είχατε μια πολύ δυνατή ανατροφή και σας είχαν περικυκλώσει με αγάπη και ανέσεις που σας έκαναν να ξεχωρίζετε στην ενήλικη ζωή σας.

Ξέρετε πώς να διασκεδάζετε όταν έχετε να κάνετε με παιδιαρίσματα και τρέλες, αλλά μπορείτε να τα καταβροχθίσετε όλα σε δύο δευτερόλεπτα όταν τα οι κοτομπουκιές καλοψηθούν στον φούρνο και η απλώστρα στης οποίας την κορυφή έχετε βάλει το σεξ, έχει τελικά τελειώσει με το τελευταίο φορτίο της ημέρας.

Μην ανησυχείτε χρυσά παιδιά, θα γίνετε τέλειοι γονείς εξαιτίας της σοφίας σας, των χαρισμάτων σας, της ειλικρίνειάς σας και του ανοικτού σας πνεύματος στην σεξουαλική συμπεριφορά.

Ασημένια: Άσε με να κοιτάξω βαθιά μέσα στην ψυχή σου, μωρό μου

Οι ασημένιες αύρες είναι οι πιο αποκαλυπτικές από όλες. Ακριβώς όπως το ασήμι, οι άνθρωποι που περιβάλλονται από αυτή την αύρα δείχνουν τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι εξαρχής.

Αυτοί με ασημένια αύρα μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό με εσάς αν είστε εντάξει με τα πιο βαθιά τους, σκοτεινά τους μυστικά. (Προειδοποίηση: Θα σας πουν τα πιο βαθιά τους και σκοτεινά τους μυστικά σχεδόν αμέσως)

Είναι πολύ ελκυστικοί και τους αρέσει να θαυμάζουν τους άλλους. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Καθώς αυτοί με ροζ ή μωβ αύρες τείνουν να λαχταράνε να πάρουν αγάπη παρά να δώσουν.

Κάποιος με ασημένια αύρα θα σας κρατήσει μαγεμένους και λαμπερούς κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής σας.

Πράσινη: Όταν χωρίσουμε, θα εύχεσαι να με είχες ακόμα

Εκείνοι με τις πράσινες αύρες είναι πιθανώς οι πιο σκληρά εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου και του σεξ.

Έχουν την τάση να εκτιμάνε και να κοιτάζουν την ομορφιά, την εμφάνισή τους, το ντύσιμό τους, το σπίτι τους και τον περίγυρό τους. Θέλουν να είναι όλα πρακτικά και όμορφα.

Στους ανθρώπους αυτούς αρέσει η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ισορροπία στη ζωή τους. Αν κάποιος με πράσινη αύρα σκοπεύει να κάνει σεξ μαζί σας, σας εφιστώ την προσοχή: Γενικά είναι εξαιρετικά επιρρεπείς σε διάφορες μαλ..ες και μπορούν να σας προκαλέσουν ή να σας απειλήσουν.

Φερθείτε σε κάποιον με πράσινη αύρα όπως θα φερόσασταν σε φρέσκα και τραγανά χαρτονομίσματα των εκατό δολαρίων. Όσο όμορφος και εκθαμβωτικός μπορεί να δείχνει, πρέπει να του φερθείτε με προσοχή και να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατά νου τα καλύτερα ενδιαφέροντά του.

Μετάφραση: awakengr.com via elitedaily.com

Photo artist: Josef Kunstmann

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.