Πώς εθελοτυφλούμε, υπερασπίζοντας τον εγωισμό μας !..

Ζούμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Έχουν πιάσει τα δύο άκρα, χωρίς απαραίτητα να υποστηρίζουν σθεναρά την αληθινή κατάσταση της εποχής που ζούμε.

Οι μισοί είναι παραδομένοι στον υλισμό και τις σαρκικές απολαύσεις, με παραλογες αποψεις, τροφοδοτώντας καθημερινά τον εγωισμό τους, κόντρα στην λογική και την φύση αυτου του σύμπαντος, φέρνοντας το χάος και την αταξία. Οι άλλοι μισοί, που αντιστοιχούν στο περισσότερο ποσοστό, υποκρίνονται ότι είναι πνευματικοί ανθρώποι, χωρίς καν να έχουν γνωρίσει τον ψυχικό εαυτό τους και ειναι παραδομένοι στον φόβο και στην κριτική προς τους άλλους.

Ότι ζει πάνω στην γη είναι συνδεδεμένο σε ενεργειακό επίπεδο και είναι λογικό όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων έχει αυτή την ανισορροπία, να έχουμε αυτήν την κατάσταση που ζούμε καθημερινά. Μέρα με την μέρα να γίνεται όλο και πιο έντονη μέχρι να γίνει το μπαμ η έκρηξη για να έρθει ξανά η ισορροπία.

Το σύμπαν αυτό δεν αναγνωρίζει καλό η κακό, ανάγνωριζει μόνο την ισορροπία σε ότι υπάρχει μέσα σε αυτό.

Οπότε θα πετάξει, όπως συνηθίζει στο παρελθόν, οτιδήποτε δεν ταιριάζει με την δομή του.

Οι αληθινά πνευματικοί άνθρωποι έχουν γνωρίσει απόλυτα τον εαυτό τους σε υλικό και σε πνευματικό επίπεδο, καθώς έχουν δει την αλήθεια μέσα τους και δεν πτοούνται από ρηχά συναισθήματα, ούτε από οποιαδήποτε κατάσταση συμβαίνει, γιατί έχουν εμπιστοσύνη στην θεϊκή ψυχή τους.

Γνωρίζουν και αποδέχονται τα μαθήματα της ζωης η πληρώνουν χωρίς διαμαρτυρία το τίμημα των αμαρτιών τους .

Είναι συνδεδεμένοι με τα πάντα γύρω τους και ενσωματωμένοι με την θεϊκή ψυχή τους.

Ακούν και βλέπουν με τα μάτια και την ακοή της ψυχής παραπέρα από αυτό που φαίνεται στους περισσότερους.

Οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν ότι ο δημιουργός της ψυχής του ανθρώπου την έχει κάνει αθάνατη. Στην Γη , οι άνθρωποι ενσαρκώνονται με τον σκοπό της εκμάθησης και της εξέλιξης του θεϊκού εαυτού τους. Με τον όρο θεϊκός εαυτός εννοούμε τον άνθρωπο ως έναν δημιουργό. Η εξέλιξη αυτη προϋποθέτει την δημιουργία της ευτυχιας και της έναρμονησης πάνω σε αυτόν τον υλικό κόσμο ως έναν παράδεισο που ο κάθε άνθρωπος θα ζει ευτυχισμένος και εμπλουτισμενος πνευματικα.

Πάντα θα γίνεται αυτό που συμβαίνει σήμερα, όσο εμείς γνωρίζουμε μόνο τον υλικό εγωισμό μας. Όσο εθελοτυφλούμε θα ζούμε στο χάος η αλλιώς την κόλαση την οποία προσπαθούμε να αποφύγουμε με κάθε μέσο.

Γνώρισε τον εαυτό σου. Πίστευε η μη πιστεύεις, αλλά ερεύνησε.

Μάρω.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.