Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ

joe.pl_drzewo-rosnace-na-rekach.jpg

Ο σχεδιασμός που κάνουμε πριν από τη γέννηση είναι εκτεταμένος και λεπτομερής .πηγαίνει πολύ πιο πέρα από την επιλογή των ευκαιριών της ζωής .Εμείς επιλέγουμε  τους γονείς μας …..

( και μας επιλέγουν ) , όταν και όπου θα ενσαρκώθουμε , τα σχολεία που θα συμμετέχουμε , τα σπίτια στα οποία ζούμε , τους ανθρώπους που θα συναντήσουμε , και τις σχέσεις που θα έχουμε .Αν νιώσετε ποτέ ότι γνωρίζετε ήδη κάποιον που μόλις γνωρίσατε αυτό μπορεί να είναι αλήθεια .

Αυτό το άτομο ήταν πιθανώς μέρος του προ -γεννητικού σας σχεδίου.Αν ένα μέρος ,  ενα όνομα , μια εικόνα , ή φράση σας φαίνεται παραδόξως οικεία με την πρώτη φορά που θα δείτε ή θα  ακούσετε , αυτό σημαίνει ότι η οικειότητα είναι συχνά μια αόριστη ανάμνηση των όσων συζητήθηκαν πριν ενσαρκωθειτε .Σε πολλές συνεδρίες  προγραμματισμού , χρησιμοποιούμε το όνομα και λαμβάνουμε την εμφάνιση που θα έχουμε μετά την γέννηση .Τέτοιες πρακτικές μας βοηθούν να αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο με τη φυσική αίσθηση . Το dejavu συχνά αποδίδεται με ακρίβεια σε μια εκδήλωση προηγούμενων ζωών , αλλά πολλές εμπειρίες dejavu είναι οι αναμνήσεις των  προ – γέννησης  σχεδίων μας…………συνεχίζεται

ΠΗΓΗ

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.