Ο Αριθμός της Ψυχής

happy easter sun egg.jpg

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς.

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

Α Ε Η Ι Ο Υ Ω

1 5 8 1 6 3 8

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο

 

A E I O U Y

1 5 9 6 3 7

(Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείτε φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο)

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς. Αν κάποιος πιστεύει στη φιλοσοφία της μετενσάρκωσης ο Αριθμός της Ψυχής δείχνει αυτό είσαστε σε προηγούμενες ζωές. Το μέρος αυτό του εαυτού σας δεν αναγνωρίζεται εύκολα από τους άλλους, εκτός και αν σας ξέρουν πολύ καλά. Ο Αριθμός της Ψυχής είναι αυτό που με το κρυμμένο εγώ σας θέλετε να είστε. Αυτός ο πόθος όταν είναι πολύ ισχυρός υπερνικά τις δονήσεις των άλλων τεσσάρων βασικών αριθμών. Αφού ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει τη συσσωρευμένη ανάπτυξη από τις προηγούμενες ζωές, γίνεται μια θεμελιώδης δύναμη που επηρεάζει τις ενέργειες της τωρινής ζωής. Αν πάλι αυτή η ψυχική ώθηση καταπιέζεται από τις εξωτερικές συνθήκες, και η ψυχή δεν καταφέρνει να φτάσει τον στόχο της, μπορεί να επαναληφθεί η ίδια δονητική δόνηση σε μελλοντική ζωή μέχρι να βρει την αληθινή της έκφραση.

 

Αριθμός Ψυχής 1

Σε προηγούμενες ζωές είχατε κερδίσει μια ηγετική θέση και τώρα η επιθυμία σας να ηγείστε και σε ορισμένες περιπτώσεις να ελέγχετε συνεχίζεται.

Γνωρίζετε πάντα την εσωτερική σας δύναμη και ενοχλήσετε όταν σας γίνουν διαταγές, γι αυτό δυσκολεύεστε να είστε υφιστάμενοι.

Ο κρυφός εσωτερικός σας πόθος είναι η επιθυμία σας να εκφράζετε ελεύθερα την σκέψη και τα πιστεύω σας και να είστε ανεξάρτητοι. Προσέξτε όμως την ισχυρογνωμοσύνη και την ξεροκεφαλιά σας γιατί μπορεί να σας εμποδίσει στην επίτευξη πρακτικών στόχων σε αυτή τη ζωή.

Ο Αριθμός Ψυχής 1 προτιμά να είναι και να δουλεύει μόνος και όπως είναι φυσικό αποφεύγει τις ομάδες, τις επιτροπές τις μετριότητες και κυρίως τους ανόητους.

 

Μερικές φορές τα άτομα αυτά μπορεί να φαίνονται ψυχρά και απόμακρα,αλλά αυτό το κάνουν για να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Σε θέματα δεσμού ή γάμου, το βασικό στοιχείο σας είναι ο ρομαντισμός – όταν βέβαια ο σύντροφος σας πληροί τα κριτήρια και τις φιλοδοξίες σας, δηλαδή να είναι γοητευτικός, έξυπνος και το ίδιο ανεξάρτητος με εσάς.

Πριν δεσμευτείτε εξετάζετε προσεκτικά αν οι εσώτεροι πόθοι του μελλοντικού σας συντρόφου εγγυώνται την ευτυχή κατάληξη της σχέσης σας.

Αποφύγετε να προβάλλετε τον ισχυρό και ηγετικό χαρακτήρα σας γιατί αυτό θα είναι ζημιά για την προσωπική σας ευτυχία. Η ανάμνηση της δόξας σας από το παρελθόν είναι τόσο δυνατή και η ένταση της συγκέντρωσης σας τόσο σταθερή που σας κάνει να επιμένετε στις πεποιθήσεις σας έστω κι αν αυτό γίνει η αιτία να διαλυθούν σημαντικές σχέσεις.

Σε δύσκολες καταστάσεις μπορείτε να βασίζεστε στην εσωτερική σας δύναμη, και σε στιγμές ταραχής γίνεστε η πηγή έμπνευσης των άλλων.

 

Αριθμός Ψυχής 2 

Το βασικό αίτημα για να είναι ισορροπημένος ο Αριθμός Ψυχής 2 είναι η αρμονία και την ειρήνη. Τα άτομα με αυτό τον αριθμό δεν αντέχουν τις συγκρούσεις γι αυτό προτιμούν να είναι οπαδοί, ή να δουλεύουν στο παρασκήνιο παρά να ηγούνται.

Προσαρμόζονται εύκολα στις καταστάσεις και αυτό που τους χαρακτηρίζει στη συμπεριφορά τους είναι η διακριτικότητα.

Είναι ευαίσθητοι στις ανάγκες των συνανθρώπων τους και αποφεύγουν να τους πληγώνουν. Συμπαρίστανται στα προβλήματα αυτών που αγαπούν και τους ενθαρρύνουν στις προσπάθειες τους. Διαθέτουν μια ζεστή καρδιάγεμάτη αγάπη.

Μερικές φορές δίνουν τόσα πολλά που ξεχνούν τον εαυτό τους. Η εκτίμηση των άλλων είναι πολύ σημαντική γι αυτούς ενώ η κριτική μπορεί να τους πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Η ηρεμία και η υπομονή τους πολλές φορές φαίνεται σαν ατολμία και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η τάση τους να αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή έχει σαν επακόλουθο μερικές φορές να χάνουν ευκαιρίες.

Είναι καλοί στη συνεργασία και το συμβιβασμό και μπορούν και βλέπουν και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης.. Βοηθούν να επικρατεί ειρήνη ανάμεσα σε αντίθετες δυνάμεις, γι αυτό και γίνονται καλοί διπλωμάτες, διαιτητές και μεσολαβητές.

Η συντροφικότητα για τα άτομα 2 είναι απαραίτητη γιατί δεν τους αρέσει να αποφασίζουν μόνοι τους. Μπορεί να γίνονται κτητικοί με τους ανθρώπους και τα πράγματα ή ακόμα και να ζηλεύουν, αλλά επειδή δεν τους αρέσουν οι διαπληκτισμοί είναι πάντα οι πρώτοι που επιδιώκουν να συμφιλιωθούν μετά από ένα καυγά.

Αν θέλετε μια σχέση που να βασιλεύει η πίστη, και η στοργή, και μια μόνιμη πηγή χαράς δίπλα σας, δεν υπάρχει πιο αφοσιωμένος σύντροφος από κάποιον με Αριθμό Ψυχής 2.

 

Αριθμός Ψυχής 3 

Η βαθύτερη επιθυμία του για να είναι ισορροπημένος ο Αριθμός Ψυχής 3 είναι η αγάπη, τόσο να την προσφέρει όσο και να τη λαμβάνει. Θέλοντας να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους, δημιουργεί ενθουσιασμό, και τους ενθαρρύνει να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η ψυχή 3 αγαπά το γέλιο, τη διασκέδαση, αγαπά τη ζωή. Χρησιμοποιεί τα δημιουργικά της ταλέντα για να σχεδιάζει, να διακοσμεί, να χορεύει, να τραγουδά.

Το άτομο αυτό είναι αυθόρμητο, ρομαντικό και του αρέσει να ντύνεται με αστραφτερά χρώματα. Είναι διασκεδαστικό, εκφραστικό, μια μόνιμη πηγή χαράς.

Η έμπνευση και η φαντασία του φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται για τη βοήθεια των άλλων. Αυτό εύκολα μπορεί να γίνει η φιλοσοφία του μέσα στη ζωή.

Αν κάποιος νοιώθει απελπισμένος μια επαφή μαζί σας θα του αναπτερώσει το ηθικό και θα τον κάνει να πιστέψει σε ένα καλύτερο αύριο.

Έχει όλα τα εφόδια να εργαστεί για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του. Ο κίνδυνος της αποτυχίας ελλοχεύει μόνον όταν τα σχέδια του είναι ακραία και ανεφάρμοστα.

Όταν το 3 δεν έχει διέξοδο για την θετική δημιουργικότητα του, γίνεται χαώδες και αποδιοργανωμένο, ασχολείται με ασήμαντα θέματα ή παθαίνει κατάθλιψη.

Σε θέματα καρδιάς ο Αριθμός Ψυχής 3 αρέσκεται ερωτοτροπεί. Δεν του αρέσει να προγραμματίζει και συχνά αλλάζει γνώμη αν εμφανιστεί κάτι πιο ενδιαφέρον. Σίγουρα μπορεί να σας σαγηνεύσει, αλλά η συμβουλή μας είναι να βγείτε από το δρόμο του γιατί είναι πραγματικό αστροπελέκι.

 

Αριθμός Ψυχής 4

Οι άνθρωποι με Αριθμό Ψυχής 4 διακρίνονται για τη σταθερότητα και την πειθαρχία τους. Πρακτικοί και προσγειωμένοι καθώς είστε, χτίζετε στερεά και ασφαλή θεμέλια στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε τόσο εσείς όσο και οι άνθρωποι που ζουν μαζί σας.

Με τις οργανωτικές ικανότητες που διαθέτετε, προσχεδιάζετε και αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα όλα όσα κάνετε. Δεν αποχωρίζεστε ποτέ την ατζέντα και το ημερολόγιο με τα ραντεβού σας και βάζετε ξεκάθαρα όρια στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά, φτάνει να νοιώθετε ότι οι άλλοι σας σέβονται και τιμούν τα δικαιώματα σας. Λειτουργείτε σαν καλοκουρδισμένο ρολόι με ακρίβεια και αξιοπιστία, έτσι δεν σπαταλάτε το χρόνο σας ούτε το χρόνο των άλλων.

Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, ούτε να ταράζετε τα νερά. Είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε το σχέδιο πάνω στο οποίο εργάζεστε και να ελέγχετε την κατάσταση. Γι αυτό το λόγο δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις, αντιθέτως προτιμάτε να λειτουργείτε αργά και μεθοδικά.

Το 4 έχει ονομαστεί «αλάτι της Γης» και «στυλοβάτης της κοινωνίας», γιατί είναι η ραχοκοκαλιά μιας επιχείρησης ή μιας οικογένειας.

Πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος σέβεται και λαμβάνει υπόψιν του τις ανάγκες των άλλων. Αγαπά το σπίτι, διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά,και είναι τακτικός και καθαρός.

Χρειάζεται πάντα κάτι να κτίζει, να φτιάχνει να διορθώνει ή να τακτοποιεί και μπορεί να συμμορφωθεί με συστήματα και να εδραιώσει πρότυπα.

Αυτό που πρέπει να προσέξει ένα άτομο με Αριθμό Ψυχής 4 είναι η υπερβολή του για τάξη, η προσκόλλησή του στις λεπτομέρειες, και η άκαμπτη και ανελαστική συμπεριφορά του. Αυτά τα χαρακτηριστικά σας δυσκολεύουν τόσο τη δική σας ζωή όσο και αυτών που είναι γύρω σας.

 

Αριθμός Ψυχής 5

Οι άνθρωποι με Αριθμό Ψυχής 5 αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα είναι η ελευθερία τους. Δεν επιτρέπουν κανένα περιορισμό στα ιδανικά τους ή στον τρόπο σκέψης τους.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι το πάθος τους για αλλαγή. Ενδίδουν χωρίς δεύτερη σκέψη στα ερεθίσματα που τους προσφέρει η ζωή και γεύονται την κάθε στιγμή. Η αχίλλειος πτέρνα τους είναι η ανία και η ρουτίνα γι αυτό αναζητούν τη διέγερση που προσφέρουν οι καινούργιες καταστάσεις και τα νέα πρόσωπα.

Αγαπούν την περιπέτεια και όπως είναι φυσικό τα ταξίδια είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά για τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 5. Μέσα από αυτά διευρύνουν τις γνώσεις τους και γνωρίζουν διαφορετικές κουλτούρες. Επίσης, τους δίνουν τη δυνατότητα να ζήσουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα κάτι που τους ικανοποιεί.

Ο ρυθμός με τον οποίο νοιώθουν άνετα είναι η ταχύτητα. Δρουν και σκέπτονται γρήγορα και πολλές φορές βιαστικά. Η ενέργειά τους είναι απρόσμενη και συχνά διασκορπισμένη.

Διαθέτουν ένα μαγνητισμό ο οποίος πηγάζει από τον ενθουσιασμό και την περιέργεια, στοιχεία με τα οποία ανταποκρίνονται στη ζωή αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους.

Στον ερωτικό τομέα είναι αισθησιακοί και ασυνήθιστοι. Επαναστατικοίαλλά και φίλοι των απολαύσεων από τη φύση τους, αυτό που λαχταρούν πάνω από όλα είναι η ποικιλία.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο δύσκολο από το να προσπαθήσει κάποιος να διατηρήσει μια σχέση με ένα άτομο 5, που αντιπροσωπεύει το ελεύθερο πνεύμα που επιζητεί την περιπλάνηση. Η ζωή όμως μαζί τους είναι πάντα συναρπαστική.

Η πρόκληση τους είναι να μη χαθούν μέσα στις φυσικές τους επιθυμίες και να μη διασκορπίσουν τις δυνατότητες τους, καταλήγοντας να μην έχουν τίποτε άλλο να επιδείξουν πέρα από τα πολλά ταλέντα τους. Επίσης, να προσέξουν το χάος το οποίο πάντα καιροφυλαχτεί γύρω τους λόγω των πολλών ενδιαφερόντων και της άκρατης ελευθερίας τους.

 

Αριθμός Ψυχής 6

Το άτομο με Αριθμό Ψυχής 6 επιζητά και ανταποκρίνεται κυρίως σε τρία πράγματα, στην ομορφιά, την αρμονία και τη γαλήνη.

Τα πάντα στη ζωή του 6 πρέπει να είναι αρμονικά γιατί πάνω από όλα χρειάζεται ισορροπία. Αν υπάρχει κάποια αναστάτωση στο σπίτι προσπαθεί να αποκαταστήσει τα πράγματα και να επαναφέρει τα γαλήνη.

Του αρέσει να ζει σε ένα όμορφο σπίτι και να έχει γύρω του όμορφα αντικείμενα γι αυτό αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου φυτεύοντας τον κήπο και αλλάζοντας τη διακόσμηση .

Γενναιόδωρος, συμπονετικός και καλός σύμβουλος φροντίζει τις ανάγκες των άλλων μέσα από τη διδασκαλία, τις συμβουλές, την περιποίηση και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.

Διακρίνεται για την κατανόηση και την αφοσίωση του και είναι πιστός και στοργικός σύντροφος. Η αγάπη του είναι βαθιά και οδηγεί στη δέσμευση και στο γάμο.

Αυτός ο Αριθμός Ψυχής θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια και σπίτι. Μη διανοηθείτε να κάνετε περιστασιακή σχέση μαζί του – για τον 6 υπάρχει ή γάμος ή τίποτα.

Η βαθύτερη επιθυμία του είναι να αγαπά και να αγαπιέται. Χωρίς αγάπη δεν νοιώθει καμία ικανοποίηση και δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα του.

Ξέρει τόσο καλά να δίνει στους άλλους που συχνά δεν συνειδητοποιεί ότι έχει απαρνηθεί τις δικές του ανάγκες.

Αυτό που πρέπει να μάθει είναι να αγαπά και να ενδιαφέρεται για τον εαυτό του και να μη δίνει μόνο αλλά και να παίρνει. Όταν το επιτύχει θα αποκαταστήσει την ισορροπία στη ζωή του που τόσο έχει ανάγκη.

Αν αναζητάτε έναν ώμο να κλάψετε, ο αριθμός που χρειάζεστε είναι το 6.

 

Αριθμός Ψυχής 7

Το 7 είναι ο αριθμός της μοναξιάς και του μυστικισμού, ο αριθμός του φιλοσόφου και του αναλυτή.

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 7 είναι λεπτεπίλεπτα, ευαίσθητα και μυστικοπαθή. Θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε συναισθηματικούς «ερημίτες» διότι σπάνια αποκαλύπτουν τα συναισθήματα τους.

Είναι τύποι ήρεμοι και συγκρατημένοι από τη φύση τους, και λάτρεις της σκέψης της ανάλυσης και της περισυλλογής.

Έχουν ανάγκη από ένα γαλήνιο περιβάλλον και ερεθίζονται έντονα όταν οι άνθρωποι που είναι γύρω τους, τους ενοχλούν.

Πολλά από αυτά τα άτομα δεν παντρεύονται ποτέ, προτιμούν τις δικές τους σκέψεις και τη δική τους συντροφιά από των άλλων.

Αυτός ο Αριθμός Ψυχής έχει πνευματικές τάσεις και θα μπορούσε εύκολα να γίνει ιερέας ή μοναχός, αν και πολλές φορές αναζητά εναλλακτικές πνευματικές οδούς.

Αν πρόκειται να ζήσετε με έναν 7 θα πρέπει να ξέρετε ότι: είναι ασυνήθιστος και εκκεντρικός και δεν μπορεί να φροντίζει τους άλλους. Χρειάζεται να περνά χρόνο μόνος του, για να διαλογιστεί, να σκεφτεί, να επανεξετάσει ή να ανανεωθεί.

Δεν νοιώθει άνετα όταν βρίσκεται με πολύ κόσμο, ιδιαίτερα με άτομα που δεν γνωρίζει. Τα πηγαίνει καλύτερα στην πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία παρά με ομάδες.

Διαθέτει συχνά ανώτερες ψυχικές δυνάμεις και εξαιρετικά αναπτυγμένες ικανότητες αντίληψης. Μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε έναν 7 για το πώς νοιώθετε, γιατί θα το διαισθανθεί από χιλιόμετρα μακριά.

Αν μια ψυχή 7 βρει σύντροφο η σχέση τους θα είναι δική τους υπόθεση και μόνο. Και κατά πάσα πιθανότητα ο σύντροφος θα έχει και αυτός Αριθμό Ψυχής 7.

 

Αριθμός Ψυχής 8 

Το 8 είναι ο αριθμός της δύναμης και της εξουσίας. Είναι ο αριθμός των ανθρώπων που φιλοδοξούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 8 έχουν τα μάτια τους καρφωμένα στην κορυφή του βουνού και κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να τους εμποδίσει να την φτάσουν.

Με όπλα τους το πείσμα και την αντοχή φέρνουν σε πέρας ότι κι αν αναλάβουν. Έχουν εξαιρετικές ικανότητες να χειρίζονται καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά με σκοπό να επαναφέρουν την τάξη όταν κινδυνεύει να χαθεί.

Με όραμα και δυναμισμό, οργανώνουν ομάδες ανθρώπων και επιχειρήσεων με επιτυχία. Ακόμα και σε περίπτωση αποτυχίας δεν το βάζουν κάτω και δουλεύουν ασταμάτητα για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Αποδίδουν καλύτερα σε χώρους που υπάρχει δομή και σχεδιασμός και κυρίως ιεραρχία στην οποία θα προσπαθήσουν ν’ ανέβουν.

Είναι υλιστές και η οικονομική σιγουριά είναι η πρωταρχική τους ανάγκη. Μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε εργασία προκειμένου να κερδίσουν χρήματα, και τους αρέσει να παρακολουθούν τον τραπεζικό λογαριασμό τους ν’ ανεβαίνει.

Τους αρέσει να συναναστρέφονται σημαντικούς ανθρώπους, να ζουν σε όμορφα σπίτια και να φοράνε κομψά ρούχα και να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στις αισθηματικές τους σχέσεις δεν διακρίνονται για την ευαισθησία και την ανεκτικότητα τους. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν τα συναισθήματα των άλλων.

Ο Αριθμός Ψυχής 8 αναζητά έναν σύντροφο σαν εκείνον, δηλαδή, δυνατό,οργανωμένο και εξίσου φιλόδοξο, ώστε να μπορεί να τον σεβαστεί, όσο και τους επαγγελματικούς συνεργάτες του.

 

Αριθμός Ψυχής 9

Το 9 είναι ο αριθμός της ανιδιοτέλειας, της συμπόνιας και της φιλανθρωπίας. Χαρακτηρίζεται από ιδεαλισμό και τελειομανία.

Το άτομο με Αριθμό Ψυχής 9, διαθέτει υψηλά ιδανικά και μεγάλη δύναμη, και επιδιώκει την συμπαντική ενότητα και τελειότητα.

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ενδιαφέρεται για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που έχει γύρω του και όχι μόνο. Θέλει να δείξει σε όλους έναν καλύτερο δρόμο και για αυτό συχνά ανακατεύεται εκεί που δεν πρέπει.

Έχει γεννηθεί για να μάθει και για να ζει με ανιδιοτέλεια, προσφέροντας αγάπη και υπηρεσία στους συνανθρώπους του. Όταν ένα άτομο 9 είναι πλούσιο προσφέρει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων του σε δωρεές.

Διαθέτει συχνά καλλιτεχνική φύση ή ασχολείται με τις τέχνες, ιδιαίτερα σε φιλανθρωπικό επίπεδο. Του αρέσει επίσης να είναι μέλος σε κριτικές επιτροπές.

Βιώνει έντονα συναισθήματα, πηγαίνοντας από το ένα άκρο στο άλλο. Υπάρχει μια αμφιταλάντευση από τον εκρηκτικό θυμό στην μεγάλη ανεκτικότητα, από τα παθιασμένα ξεσπάσματα στην αποστασιοποιημένη παρατήρηση και από την υπερβολική ζήλια στην συμπονετική κατανόηση.

Για να αντιμετωπίσει την τάση του για κτητικότητα, σκληρότητα ή ιδιοτέλεια, πρέπει να αναπτύξει τα ταλέντα του για συμπόνια, αποδοχή, ανιδιοτελή υπηρεσία και εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Συχνά βρίσκεται σε δίλημμα όταν έχει να επιλέξει ανάμεσα στην ικανοποίηση των δικών αναγκών και των αναγκών των άλλων

Όταν ένα άτομο 9 είναι ερωτευμένο, είναι ρομαντικό και η αγάπη του δεν έχει όρια. Εικάζεται ότι, αυτός είναι ο Αριθμός Ψυχής που άρχισε πρώτος το ταξίδι για την αναζήτηση του άλλου του μισού.

Αριθμός Ψυχής 11 

Το 11 είναι ο αριθμός των ατόμων με ψυχικές ικανότητες. Είναι οραματιστές, εξαιρετικά διαισθητικοί, και ζουν περισσότερο στον εσωτερικό παρά στον εξωτερικό κόσμο.
Η ψυχή με αριθμό 11 βρίσκεται σε μια συνεχή πνευματική αναζήτηση.Έχει διανύσει το πνευματικό μονοπάτι σε πολλές ενσαρκώσεις και έχει μάθει πολλά από τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.
Ο τρόπος ζωής τους είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν είναι παράξενο γι αυτούς να ενδιαφέρονται για νεράιδες, ξωτικά και μάγους. Οι συζητήσεις τους περιστρέφονται γύρω από αγγέλους, μυθικές ιστορίες και θρύλους.
Είναι διαισθητικοί και διορατικοί και διαθέτουν μεγαλύτερη σοφία από τα άτομα της ηλικίας τους. Διαθέτουν μεταφυσικές ικανότητες και έχουν έντονες πνευματικές τάσεις.
Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 11 έχουν μεγάλα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που δικαιολογείται αν σκεφτούμε ότι αλλάζουν συνεχώς συχνότητα για να έρθουν σε επαφή με άλλες διαστάσεις και να πάρουν πληροφορίες.
Η ζωή τους περνά μέσα από πολλά μεταβατικά στάδια και απροσδόκητα γεγονότα. Έρχονται αντιμέτωποι με πολλές δοκιμασίες μέχρι να μάθουν να χρησιμοποιούν τη δύναμη τους σωστά και να ζουν με ακεραιότητα και τιμιότητα.
Με το ευαίσθητο ραντάρ τους αντιλαμβάνοντα σε βάθος τις προσωπικές καταστάσεις αλλά και τα ευρύτερα θέματα του κόσμου. Γι αυτό το λόγο είναι μοναδικοί να φέρνουν ειρήνη μέσα από διαπραγματεύσεις.
Στις προσωπικές τους σχέσεις τους αρέσει να ευχαριστούν τον ερωτικό τους σύντροφο και δημιουργούν γύρω τους ένα αρμονικό περιβάλλον.Αισθάνονται φυσική έλξη με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και εκδηλώνουν πνευματικά ενδιαφέροντα.

 

Αριθμός Ψυχής 22

Το 22 με την πρακτική του γνώση, την ικανότητα του να σχεδιάζει και να οργανώνει, είναι ιδανικό για να υλοποιεί όνειρα.

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 22 νοιώθουν ότι ζουν ταυτόχρονα σε δύο κόσμους, το γήινο κόσμο με τα προβλήματα του και το μαγικό κόσμο της φαντασίας που τα πάντα είναι δυνατά.
Με την πρωτοτυπία που τους διακρίνει βρίσκουν λύσεις σε θέματα που οι άλλοι τα θεωρούν άλυτα. Οι μεταρρυθμίσεις και οι βελτιώσεις τους ωφελούν μεγάλες ομάδες ανθρώπων τόσο υλικά όσο και πνευματικά.

Με την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα τους, εμπνέουν τους άλλους και διακρίνονται στον πολιτικό στίβο. Έχουν υψηλούς στόχους και χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους για να κτίσουν κάτι διαχρονικό.
Αν κάνουν κατάχρηση της ισχυρής τους ενέργειας και εργάζονται με σκοπό την προσωπική τους δόξα, από φυσικοί ηγέτες θα μετατραπούν σε εργασιομανείς εργάτες. Γι αυτό πρέπει να έχουν αυτοπειθαρχία, να επιδιώκουν την ισορροπία μεταξύ ύλης και πνεύματος, να εκλεπτύνουν την τέχνη της πειθούς και να εξελίξουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

Είστε ειδικοί στον τομέα σας και όλοι έρχονται σε σας για να τους πείτε τη γνώμη σας και να ζητήσουν τη σοφή συμβουλή σας.
Μπορείτε να γίνετε ένας από τους μεγιστάνες του πλούτου και με το φιλανθρωπικό σας έργο να βοηθήσετε εκατομμύρια ανθρώπους.

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 22 είναι επιφυλακτικά όταν πρόκειται να κάνουν σχέσεις, φιλικές ή αισθηματικές γιατί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο επιδιώκουν να βρουν τη σταθερότητα την οποία και προσφέρουν. Αναζητούν ένα σύντροφο που να είναι πρακτικός και ξεκάθαρος και μαζί να κτίσουν τα όνειρα τους.

Αριθμός Ψυχής 33

Το 33 είναι ο αριθμός της καλλιέργειας και της αφύπνισης του πνεύματος. Αντιπροσωπεύει το ανώτατο επίπεδο συνειδητότητας που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος.

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 33 με την αγάπη και το παράδειγμα τους προσπαθούν να αφυπνίσουν τους ανθρώπους για να καταλάβουν πως να κάνουν τις πνευματικές αλήθειες να λειτουργήσουν στον υλικό κόσμο.

Δείχνουν γενναιότητα σε δύσκολές καταστάσεις, και διατηρούν τη θέση τους χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες. Αποδέχονται τα βάρη που πρέπει να σηκώσουν με υπομονή χωρίς να περιμένουν ανταμοιβή ή αναγνώριση.

Είναι πρόθυμοι να δώσουν τα φώτα τους και να θυσιαστούν για τους άλλους και τα ιδανικά τους. Προσφέρουν απλόχερα τη αγάπη και τη βοήθεια τους σε όλους όσους την έχουν ανάγκη. Μπορεί όμως εύκολα να παρασυρθούν από την απελπισία των άλλων, νιώθοντας το μεγάλο πόνο του κόσμου και να θυσιάσουν τον εαυτό τους.

Η τάση τους να επωμίζονται περισσότερα από όσα αντέχουν είναι η αιτία που χάνουν πολλές φορές την ισορροπία τους. Καλό θα ήταν να θυμούνται ότι αυτοθυσία πρέπει να γίνεται μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις.

Είναι επίσης πολύ δημιουργικοί και διαθέτουν μεγάλη φαντασία.Εκτιμούν την τέχνη και την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα εκφραστικοί και καμιά φορά και δραματικοί γι αυτό συχνά βλέπουμε κάτω από αυτό τον αριθμό χαρισματικούς ψυχαγωγούς.

Σε θέματα σχέσεων πρέπει να μάθουν να ασχολούνται και με τις δικές τους ανάγκες και να αφήνουν τους άλλους να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη δική τους ζωή.

Πηγές

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

http://www.astrology.gr/

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.