Ο Αριθμός Πεπρωμένου….Ποιο είναι το πεπρωμένο σας????

924122bae6c7b4c393fc1211ebcb54b2

Αν κάποιος σας έλεγε ότι ζώντας με έναν συγκεκριμένο τρόπο θα μπορούσατε να προσεγγίσετε πιο εύκολα την επιτυχία θα θέλατε να μάθετε ποιος είναι αυτός ο τρόπος;Κάθε όνομα όπως και κάθε γράμμα που το απαρτίζει έχει μεγάλη σημασία. Το όνομα κάθε ανθρώπου είναι κάτι ανάλογο με το ωροσκόπιο του.

Γα να βρείτε ποιος είναι ο προσωπικός κώδικας της επιτυχίας σας δεν έχετε παρά να αντιστοιχίσετε κάθε γράμμα του ονοματεπωνύμου σας με τον αντίστοιχο αριθμό κι στην συνέχεια να τους προσθέσετε.

Αυτός ο κώδικας – που οι αριθμολόγοι τον αποκαλούν Αριθμό Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλαποκαλύπτει:

  • Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
  • Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
  • Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
  • Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

 

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

 

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

 

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Δήμου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό – εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου

Αν θέλαμε να δώσουμε μια σύντομη ερμηνεία για τον αριθμό 6 θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο αριθμός 6 είναι ένας συναισθηματικός αριθμός. Είναι ο αριθμός του ανθρώπου που ασχολείται με τα προβλήματα των άλλων, φροντίζει τα παιδιά και τους ηλικιωμένους και προστατεύει το περιβάλλον του. Με Αριθμό Πεπρωμένου 6 οι προτεραιότητες στη ζωή της Αθηνάς είναι η οικογένεια, το σπίτι και οι φίλοι της.

Σε επόμενα άρθρα θα αναλύσουμε τους Αριθμούς Πεπρωμένου από το 1- 9 καθώς και των Κυρίαρχων Αριθμών 11, 22 και 33.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.