Η προβολική & δεκτική ενέργεια των λίθων !!!

image

Προβολικοί και δεκτικοί λίθοι !!!
Οι κρύσταλλοι εκτός  από τις ενέργειες που έχουν για να πραγματοποιούν τις επιθυμίες μας , έχουν και μια ιδιότητα που τους χωρίζει σε δυο  κατηγορίες .

Είναι η προβολική ενέργεια που κρατά τις ιδιότητες του λίθου στο πεδίο της αύρας και τις δίνουμε αν θελήσουμε εμείς .

Είναι η δεκτική ενέργεια που τραβά από το σύμπαν και τη γη τις ενέργειες  ανάλογα  τις ιδιότητες του κάθε κρυστάλλου και το τι θέλουμε να φέρουμε στην ζωή μας .

Αυτό αν το γνωρίζουμε και το συντονίσουμε με τις ιδιότητες της ψυχής μας δηλαδή τα τσάκρα μας , τότε θα έχουμε πιο γρηγορά και πιο  δυνατά αποτελέσματα στα φυλαχτά που έχουμε από κρυστάλλους .
Όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο το 5° τσάκρα του λαιμού είναι αυτό που παίρνει από το συμπάν την συμπαντική ενέργεια στο σώμα δηλαδή τον αιθέρα , είναι στο κέντρο του λαιμού και φτάνει μέχρι τις παλάμες των χεριών .
Είναι ο χώρος των φυλαχτών γιατί από αυτό το σημείο αντλούμε την   συμπαντική ενέργεια που έρχεται και πέρνα  από το κέντρο του  λαιμού και από το αριστερό μας χέρι την παλάμη από μέσα, όταν την γυρίζουμε προς το συμπάν. Δηλαδή το αριστερό μας χέρι είναι το δεκτικό .

Με το δεξί χέρι δίνουμε την ενέργεια πάντα από το μέσα μέρος της  παλάμης ( εκεί που είναι τα δαχτυλικά αποτυπώματα εννοώ). Δηλαδή  το δεξί μας χέρι να είναι το προβολικό .

Η ενέργεια που έρχεται από το 5° τσάκρα περνάει από τα υπόλοιπα και γειώνεται  από το 1° τσάκρα μέσω των ποδιών , γιατί το κέντρο της ρίζας  είναι στη βάση της σπονδυλικής στήλης    και συνεχίζει μέχρι κάτω στα πόδια, ακριβώς κάτω από τα πέλματα των ποδιών μας και γειώνει την ενέργεια.
Αυτό σημαίνει ότι , όπως έρχεται και διαπερνά το πνευματικό μας σώμα η ενέργεια, φεύγει και γειώνεται στη γη, δηλαδή είναι σαν ένα κύκλωμα που γίνεται επάνω μας συνεχώς και αδιάκοπα .
Γιατί η συμπαντική ενέργεια είναι αυτή που τροφοδοτεί το πνεύμα μας για ζει και να υπάρχει στο φυσικό υλικό μας σώμα στη γη.
Ο ρόλος ενός κρυστάλλου σαν φυλαχτό είναι καθαρά βοηθητικός να ενδυναμώσει την ροή η σε κάποιο τομέα της ζωής μας μέσα από την ιδιότητα και την ενέργεια του .

Οι λίθοι όταν φορεθούν στο σωστό μέρος του σώματος τότε διπλασιάζετε η δύναμη τους λόγο της ροής της ενέργειας μας ..

Οι προβολικοί λίθοι είναι αυτοί που φοριούνται στο κέντρο του λαιμού και στο δεξί χέρι .
Είναι για θεραπεία , προστασία, ασπίδα, εξορκισμό , διανοητικές δυνάμεις , τύχη , νίκη , θέληση , αυτοπεποίθηση και υγειά ..

Αχάτης
Αιματίτης
Γρανάτης
Αιματόπετρα
Χαλαζίας
Ίασπις
Κεχριμπάρι
Λάβα
Μάτι τίγρης
Σπινελαιος
Όνυχας
Οψιδιανός
Τουρμαλίνη
Τοπάζι
Σεραφινήτης
Φθορίτης
Λαμπραδοριτης
Οπάλιο
Σαρδόνυχας
Σταυρόλιθος
Διαμάντι
Ρουμπίνι
Σμαράγδι
Ζαφείρι

Οι δεκτικοί λίθοι είναι αυτοί που φοριούνται στο κέντρο του λαιμού και στο αριστερό χέρι ..
Είναι για ευτυχία , αγάπη , ανάπτυξη , ευημερία, γονιμότητα, ψυχική δύναμη , φιλία  και ευγλωττία ..

Αβεντουρίνη
Αζουρίτης
Ακουαμαρίνα
Ασβεστίτης
Αποφυλίτης
Αμέθυστος
Γαγάτης
Κοράλλι
Μαργαριτάρι
Κουνζίτης
Ροδονήτης
Λάπις
Μαλαχίτης
Μάρμαρο
Νεφρίτης
Περίδοτο
Σεληνίτης
Φεγγαρόπετρα
Σοδαλίτης
Σουγκιλίτης
Τιρκουάζ
Χαλκιδόνιος
Χρυσόκολλα
Χρυσόλιθος
Χρυσόπρασιο
Σμαράγδι
Ρουμπίνι
Ζαφείρι

Οι πολύτιμοι λίθοι ρουμπίνι , σμαράγδι, ζαφείρι, είναι κρύσταλλοι με πολλές ενεργειακές ιδιότητες και ανάλογα γιατί θα τους ενεργοποιήσετε φοριούνται και στα δυο χέρια.

Μάρω

Πηγή 

Maro-samana.com 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.