Οι μαγικές ενέργειες των βοτάνων !!! Μέρος Πρώτο

1Οι μαγικές ενέργειες των βοτάνων όταν είναι αποξηραμένα η σε αιθέρια έλαια.
Με πολύ απλές διαδικασίες μέσα από το σπίτι μας μπορούμε να έλκουμε ότι θέλουμε στη ζωή μας με την πολύτιμη βοήθεια των βοτάνων .

Αν τα αγοράσουμε σαν βότανα η αιθέρια πρέπει να τα καθαρίσουμε από διάφορες προθέσεις που μπορεί να είχαν από άτομα που τα έπιασαν  μέχρι να φτάσουν στα χέρια  μας .

Τα βάζουμε πάνω σε βαθύ πιάτο με αλάτι χοντρό για 9 ώρες και λέμε
( Σε βάζω εδώ για να καθαρίσεις από όλες τις προθέσεις που έχεις μέχρι να φτάσεις σε μένα και να μπορέσεις να εκπληρώσεις με δίκαιο τρόπο την επιθυμία μου.)

Αν τα μαζέψουμε εμείς περιγράφετε στη συνεχεία από κάτω σε ποια μέρα του φεγγαριού και ποια ώρα πρέπει να κοπούν .

Ότι καίγεται στη γέμιση του φεγγαριού κόβεται στην νέα σελήνη σε ζυγή ώρα και ότι καίγεται στην χάση του φεγγαριού κόβεται στην 21η μέρα σε μονή ώρα του σεληνιακού κύκλου .

Τα αποξηραίνουμε πάνω σε αλουμινένιο πιάτο έξω στη φύση , και όταν ειναι έτοιμα προχωράμε στις διαδικασίες .

Όπου υπάρχει η λέξη (όνομα ) βάζουμε το όνομα μας και το όνομα της μητέρας μας π.χ. < Αγγελική της Παναγιώτας η Ιωάννης της Παναγιώτας > το ίδιο κάνουμε όταν βάζουμε πολλά ονόματα .

Ότι διαδικασία κάνουμε δεν πετάμε τα αποκαΐδια στα σκουπίδια, τα πετάμε στη θάλασσα η σε κάποια γλάστρα με φυτό που έχουμε και προσέχουμε , όχι σε κατεστραμμένο η παρατημένο φυτό.
Μπορείτε να κάνετε και συνδυασμούς βοτάνων που έχουν τις ίδιες ενέργειες για να γίνει πιο δυνατή η διαδικασία σας …

Ακακία =  Ψυχική ενδυνάμωση..  Το καίμε  πάνω σε καρβουνάκι από την 8η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή  ώρα και λέμε ( Δόξα και πνευματική φώτιση σε μένα ( όνομα) ευχαριστώ).

Αγγελική = Εξορκισμός, Προστασία, Θεραπεία, στο χωρο μας και σε εμάς .. Το καίμε από 21η  μέρα μέχρι την 28η  μέρα πάνω σε καρβουνάκι σε μόνη ώρα  και λέμε ( Δόξα και κάθαρση στο χώρο μας και σε εμάς ( ονόματα) ευχαριστώ ).

Αγιόκλημα = Πλούτος, ευημερία .. Το καίμε πάνω σε καρβουνάκι την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι 14η μέρα σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και ευημερία σε μένα ( όνομα ) ευχαριστώ )

Κανέλα και Μπαχάρι = Αγάπη , ευτυχία το καίμε σαν βότανο με καρβουνάκι η σε έλαιο στον αρωματιστη από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και ευτυχία σε εμάς ( ονόματα ) ευχαριστώ )

Πεύκο = ευημερία όταν καίγεται στο τζάκι του σπιτιού μας η σε ξύλο σόμπα.

Απήγανος = προστασία καθαρισμός ενεργειακή ασπίδα . Το καίμε πάνω σε καρβουνάκι από 21η μέρα μέχρι 28η μέρα του φεγγαριού σε μόνη ώρα μαζί με μελισοκερι και έχουμε γράψει τι θέλουμε να καθαρίσει από εμάς το σύμπαν , τα ονόματα , μια προσευχή και αν θέλουμε να είναι ανίκητη η ασπίδα νηστεύουμε ότι περπατάει , κολυμπάει και πετάει….

Αμάραντος = Θεραπεία, υγεία  . Το καίμε σε καρβουνάκι από την 20η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 28η σε μονή ώρα και λέμε ( Δόξα και υγεία  να φύγουν τα προβλήματα υγείας από το υλικό μου σώμα (όνομα ) με την βοήθεια και την δύναμη της θεϊκής μου ψυχής ευχαριστώ )

Μπελαντόνα = για φούντωμα ερωτικό για έλξη συντρόφου . Το καίμε σε ανοιχτό χώρο πάνω σε καρβουνάκι από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λεμέ ( Δόξα να έρθει η αγάπη και ο ερωτάς στην ζωή μου (όνομα) ευχαριστώ )

Αμύγδαλο καρπός = Πλούτος. Το καίμε σε καρβουνάκι από την νέα σελήνη έως την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λεμέ ( Δόξα και ευημερία στην ζωή μου ( όνομα) ευχαριστώ ).

Άνηθος = Προστασία, Πλούτος. Το καίμε για προστασία της ευημερίας μας πάνω σε καρβουνάκι από την πανσέληνο μέχρι την 28η μέρα του φεγγαριού και λεμέ ( Δόξα και προστασία στην δουλειά και την ευημερία μου ( όνομα ) ευχαριστώ )

Άνθος Λεμονιάς = Εξαγνισμός στην αγάπη . Το καίμε σε καρβουνάκι σε μονή ώρα και λεμέ ( Δόξα να φύγει κάθε εμπόδιο από όλες τις σχέσεις της ζωής μου (όνομα) ευχαριστώ )

Άρκευθος ή Άγριο Κυπαρίσσι = Προστασία ευημερία . Το καίμε σε καρβουνάκι από την πανσέληνο μέχρι την 28η μέρα του φεγγαριού σε ζυγή ώρα και λεμε  ( Δοξα και προστασία και ευημερία στο σπίτι μου (όνομα ) ευχαριστώ)

Αχιλλέα  = Κουράγιο, Θάρρος, Αγάπη. Το καίμε σε καρβουνάκι από την νέα σελήνη έως την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λέμε  ( Δίκαιο και ανίκητο Φως Γέμισέ με θάρρος δύναμη και κουράγιο να ξεπεράσω τα προβλήματα μου (όνομα) ευχαριστώ )

Βαλεριάνα = Γαλήνη, ηρεμία . Το καίμε σε καρβουνάκι από την νέα σελήνη με τι την πανσέληνο σε μικρή ποσότητα , σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και γαλήνη και ηρεμία στο σπίτι μου και στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ .)

Βανίλια = Ευτυχία . Το καίμε από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε  ( Δόξα και ευτυχία στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ )

Βασιλικός και κανέλα = Υλική ευημερία . Το καίμε σε καρβουνάκι με 1 πράσινο κερί από την νέα σελήνη μέχρι την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και υλική ευημερία στο σπίτι μου στην δουλειά μου στην ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ.)

Βελανιδιά = Θεραπεία, Γονιμότητα. Το καίμε σε καρβουνάκι για να αποκτήσουμε απόγονο , από την νέα σελήνη έως την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δίκαιο και ανίκητο φως του δώσε μου ένα υγειές Μωρό να αφιερώσω την ζωή μου σε αυτό ( όνομα ) ευχαριστώ ) αν θέλετε για να γίνει πιο δυνατή η διαδικασία λέτε και μια προσευχή ταυτόχρονα .

Βερβενα  =Εξαγνισμός και Θεραπεία . Το καίμε σε καρβουνάκι από την 20η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 28η σε μονή ώρα και λέμε ( Δόξα εξαγνισμός και θεραπεία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μου (όνομα ) ευχαριστώ. )

Βιολέτα = Διώχνει γλωσσοφαγιά και γρουσουζιά . Το καίμε σε καρβουνάκι από την νέα σελήνη μέχρι την 28η μέρα του φεγγαριού ότι ώρα θέλουμε και λέμε  ( Δόξα και προστασία και εξαγνισμός από οτιδήποτε κακό στη ζωή μου ( όνομα ) ευχαριστώ .)

Γαρδένια = Ευτυχία . Το καίμε από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε  ( Δόξα και ευτυχία στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ )

Συνεχίζεται…!

Δείτε το Πρώτο μέρος ΕΔΩ…

Δείτε το Τρίτο μέρος ΕΔΩ…

Μάρω

Πηγή 

Maro-samana.com 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.