Οι μαγικές ενέργειες των βοτάνων !!! Μέρος Τρίτο

1Δείτε το Πρώτο μέρος ΕΔΩ…

Δείτε το Δεύτερο μέρος ΕΔΩ…

Παπαρούνα σπόροι = για φούντωμα ερωτικό για έλξη συντρόφου . Το καίμε σε ανοιχτό χώρο πάνω σε καρβουνάκι από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα να έρθει η αγάπη και ο έρωτας  στην ζωή μου (όνομα) ευχαριστώ )

Πατσουλί =  Ευτυχία . Το καίμε από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και ευτυχία στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ )

Πεύκο βελόνες  = Υλική ευημερία . Το καίμε σε καρβουνάκι με 1 πράσινο κερί από την νέα σελήνη μέχρι την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και υλική ευημερία στο σπίτι μου στην δουλειά μου στην ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ .)

Πιπεριά (κόκκινη) =Το βάζουμε μέσα σε άλλα βότανα για να δώσει δύναμη και ταχύτητα στις διαδικασίες μας.

Πορτοκάλι και Περγαμόντο φύλλα = Ευτυχία . Το καίμε από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε  ( Δόξα και ευτυχία στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ )

Ροδάκινο φύλλα = Γαλήνη, ηρεμία . Το καίμε σε καρβουνάκι από την νέα σελήνη με τι την πανσέληνο σε μικρή ποσότητα , σε ζυγη ώρα και λέμε ( Δόξα και γαλήνη και ηρεμία στο σπίτι μου και στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ

Ρόδια φύλλα = Υλική ευημερία . Το καίμε σε καρβουνάκι με 1 πράσινο κερί από την νέα σελήνη μέχρι την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λεμε  ( Δόξα και υλική ευημερία στο σπίτι μου στην δουλειά μου στην ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ .)

Σαμπούκος = Θεραπεία, υγεία . Το καίμε σε καρβουνάκι από την 20η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 28η σε μονή ώρα και λέμε ( Δόξα και υγεία να φύγουν τα προβλήματα υγείας από το υλικό μου σώμα (όνομα ) με την βοήθεια και την δύναμη της θεϊκής μου ψυχής ευχαριστώ )

Σαγκουίνι φύλλα = Ευτυχία . Το καίμε από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και ευτυχία στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ )

Σέλινο = Θεραπεία, υγεία . Το καίμε σε καρβουνάκι απο την 20η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 28η σε μονή ώρα και λέμε ( Δόξα και υγεία να φύγουν τα προβλήματα υγείας από το υλικό μου σώμα (όνομα ) με την βοήθεια και την δύναμη της θεϊκής μου ψυχής ευχαριστώ )

Σκόρδο =προστασία καθαρισμός ενεργειακή ασπίδα . Το καίμε πάνω σε καρβουνάκι από 21η μέρα μέχρι 28η μέρα του φεγγαριού σε μόνη ώρα μαζί με μελισοκερι και έχουμε γράψει τι θέλουμε να καθαρίσει από εμάς το σύμπαν , τα ονόματα , μια προσευχή και αν θέλουμε να είναι ανίκητη η ασπίδα νηστεύουμε ότι περπατάει , κολυμπάει και πετάει….

Σουσάμι = Υλική ευημερία . Το καίμε σε καρβουνάκι με 1 πράσινο κερί από την νέα σελήνη μέχρι την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και υλική ευημερία στο σπίτι μου στην δουλειά μου στην ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ .)

Τζίντζερ = Το βάζουμε μέσα σε αλλά βότανα για να δώσει δύναμη και ταχύτητα στις διαδικασίες μας.

Τίλιο = Θεραπεία, υγεία . Το καίμε σε καρβουνάκι από την 20η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 28η σε μονή ώρα και λέμε ( Δόξα και υγεία να φύγουν τα προβλήματα υγείας από το υλικό μου σώμα (όνομα ) με την βοήθεια και την δύναμη της θεϊκής μου ψυχής ευχαριστώ )

Τριαντάφυλλο = Ευτυχία . Το καίμε από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και ευτυχία στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ )

Τριφύλλι =Υλική ευημερία . Το καίμε σε καρβουνάκι με 1 πράσινο κερί από την νέα σελήνη μέχρι την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και υλική ευημερία στο σπίτι μου στην δουλειά μου στην ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ .)

Τσάι (φύλλα) = Κουράγιο, Θάρρος, Αγάπη. Το καίμε σε καρβουνάκι από την νέα σελήνη έως την πανσέληνο σε ζυγη ώρα και λέμε ( Δίκαιο και ανίκητο Φως Γέμισε με θάρρος δύναμη και κουράγιο να ξεπεράσω τα προβλήματα μου (όνομα) ευχαριστώ)

Τσουκνίδα = προστασία καθαρισμός ενεργειακή ασπίδα . Το καίμε πάνω σε καρβουνάκι από 21η μέρα μέχρι 28η μέρα του φεγγαριού σε μόνη ώρα μαζί με μελισοκερι και έχουμε γράψει τι θέλουμε να καθαρίσει από εμάς το σύμπαν , τα ονόματα , μια προσευχή και αν θέλουμε να είναι ανίκητη η ασπίδα νηστεύουμε ότι περπατάει , κολυμπάει και πετάει….

Υάκινθος =  Ευτυχία . Το καίμε από την 7η μέρα του φεγγαριού μέχρι την 14η σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και ευτυχία στη ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ )

Ύσσωπος = προστασία καθαρισμός ενεργειακή ασπίδα . Το καίμε πάνω σε καρβουνάκι από 21η μέρα μέχρι 28η μέρα του φεγγαριού σε μόνη ώρα μαζί με μελισοκερι και έχουμε γράψει τι θέλουμε να καθαρίσει από εμάς το σύμπαν , τα ονόματα , μια προσευχή και αν θέλουμε να είναι ανίκητη η ασπίδα νηστεύουμε ότι περπατάει , κολυμπάει και πετάει….

Φασκόμηλο = Διώχνει γλωσσοφαγιά και γρουσουζιά . Το καίμε σε καρβουνάκι από την νέα σελήνη μέχρι την 28η μέρα του φεγγαριού ότι ώρα θέλουμε και λέμε ( Δόξα και προστασία και εξαγνισμός από οτιδήποτε κακό στη ζωή μου ( όνομα ) ευχαριστώ .)

Φίκος = Νομικά ζητήματα. Το καίμε σε καρβουνάκι 9 μέρες πριν από δικαστήριο κάθε μέρα σε  ζυγή ώρα με μελισοκερι και λέμε ( Δόξα και δικαίωση στο δικαστήριο που έχω ………και  σε μένα (όνομα ) ευχαριστώ ) αν ειναι δύσκολη υπόθεση πείτε και τον ψαλμό 57.

Φουντούκι = Θεραπεία, Γονιμότητα. Το καίμε σε καρβουνάκι για να αποκτήσουμε απόγονο , από την νέα σελήνη έως την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λέμε  ( Δίκαιο και ανίκητο φως του δώσε μου ένα υγειές Μωρό να αφιερώσω την ζωή μου σε αυτό ( όνομα ) ευχαριστώ ) αν θέλετε για να γίνει πιο δυνατή η διαδικασία λέτε και μια προσευχή ταυτόχρονα .

Χαμομήλι = Υλική ευημερία . Το καίμε σε καρβουνάκι με 1 πράσινο κερί από την νέα σελήνη μέχρι την πανσέληνο σε ζυγή ώρα και λέμε ( Δόξα και υλική ευημερία στο σπίτι μου στην δουλειά μου στην ζωή μου (όνομα ) ευχαριστώ .)

Χρυσάνθεμο =Διώχνει γλωσσοφαγιά και γρουσουζιά . Το καίμε σε καρβουνάκι από την νέα σελήνη μέχρι την 28η μέρα του φεγγαριού ότι ώρα θέλουμε και λέμε ( Δόξα και προστασία και εξαγνισμός από οτιδήποτε κακό στη ζωή μου ( όνομα ) ευχαριστώ .)

Για να δουλέψουν οι παραπάνω διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθείτε συμπαντικούς κανόνες , να έχετε καθαρίσει και ενεργοποιήσει  τα τσάκρα , για να έχετε σωστή Συμπαντική ΡΟΗ και να καταφέρετε να φέρετε στη ζωή σας ότι σας λείπει !! Γιατί οι διαδικασίες δουλεύουν με την δύναμη της θεϊκής ψυχής σας !!!

Μάρω

 Πηγή 

Maro-samana.com 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.