Η δύναμη της Ψυχής 

Από την ώρα που γεννιόμαστε, βιώνουμε την ύπαρξη μας μέσα από ένα σώμα, που σιγά-σιγά το γνωρίζουμε. Αυτό δημιουργήθηκε από την σύλληψη μιας ερωτικής πράξης ενός άντρα και μιας γυναίκας. Αυτό το σώμα ονομάζεται δοχείο. Μέσα σε αυτό το υλικό δοχείο υπάρχει ένα άλλο σώμα που λέγεται Ψυχή και είναι άυλο. Το υλικό μας σώμα έχει ημερομηνία λήξεως. 

   Η ψυχή είναι αθάνατη, θεϊκό κομμάτι του σύμπαντος, φτιαγμένο από καθαρό ΦΩΣ. Ως ένα φωτεινό σώμα, διαπερνά και περιβάλει το φυσικό σώμα και είναι συνδεδεμένο με κάθε κύτταρο μας. Η ψυχή είναι αυτό που δίνει ενέργεια στο υλικό σώμα. Ενσαρκώνεται πάρα πολλές φορές, για να αποκτήσει εμπειρίες, να πάρει μαθήματα και να σβήσει κάρμα, δηλαδή να διορθώσει κάποια λάθη που έκανε σε προηγούμενες ενσαρκώσεις.


   Όλα αυτά που βιώνει στην διάρκεια της ζωής, τα έχει επιλέξει πριν την γέννηση. Ενσαρκώνεται από γονείς, που επέλεξε και θεώρησε κατάλληλους για τα βιώματα που έρχεται να πάρει. Κάθε φορά που γεννιέται δεν θυμάται τίποτα από τις προηγούμενες ζωές που έζησε. Μέχρι περίπου οχτώ ετών, υπάρχει μια ισορροπία σώματος και ψυχής, χωρίς αυτό να το καταλαβαίνουμε γιατί δεν υπάρχει συνειδητά ή γνώση προς αυτή. 


   Μπαίνοντας στην κοινωνία ως άνθρωπος, τα στερεότυπα και τα ομαδοποιημένα συστήματα, δημιουργούν το αποτέλεσμα να χάνει επαφή του με τον ανώτερο εαυτό του-ψυχή, και να υποστηρίζει φανατικά την ύλη και την ίδια του επιβίωση μέσα από αυτή, υιοθετώντας χαμηλής δόνησης συναισθήματα και συμπεριφορές. Κάθε μέρα καλείται να κάνει επιλογές που αφορούν το λόγο της ενσάρκωσης για την εξέλιξη της ψυχής, αλλά δυστυχώς πέφτει σε λάθη, γιατί επιλέγει ότι αφορά το υλικό σώμα, χωρίς να σκέφτεται ούτε την εξέλιξη, ούτε τους συνανθρώπους που υπάρχουν γύρω του.

 

   Το άυλο σώμα μας έχει απίστευτες δυνάμεις, που λίγοι κατά την διάρκεια της ζωής τους καταφέρνουν να γνωρίσουν. Όταν είναι σε απολυτή ισορροπία με το φυσικό σώμα και έχουμε κατανοήσει και υιοθετήσει τους συμπαντικούς κανόνες, τότε θεραπεύει κάθε ασθένεια που έχει το υλικό μας σώμα.


   Έχει την δύναμη να βλέπει το μέλλον. διαίσθηση και τηλεπάθεια που δεν θα μπορούσε να κατανοήσει ο κατευθυνόμενος από την κοινωνία άνθρωπος στη σημερινή εποχή. Ταξιδεύει σχεδόν κάθε νύχτα σε άλλες διαστάσεις και πραγματικότητες με την μορφή ονείρων και αστρικά ταξίδια. Επικοινωνεί με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και άλλα όντα. Λίγοι τα αντιλαμβάνονται όλα αυτά γιατί η πλειοψηφία αυτά τα θέματα τα υποβαθμίζει τελείως λόγω της άγνοιας και της εξάρτησης τους από ένα ‘κατασκευασμένο’ σύνολο. 


   Έτσι συμφέρει κάποιους λίγους που θέλουν το κοπάδι τους στην θέση του και έχουν φροντίσει μέσω της ‘απόλυτης’ και ‘πιστοποιημένης’ γνώσης τους να φαίνεται γελοίος κάποιος, όταν μιλήσει για το θέμα της αθάνατης Ψυχής μας, που αποτελεί κομμάτι του ίδιου του Θεού… 


   Ιερά όντα είναι γνωστό ότι ενσαρκώθηκαν στην γη και δίδαξαν για το θέμα της Ψυχής με αποτέλεσμα να τα εκτελέσουν. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η κάθε ψυχή εδώ στην γη έρχεται, για να δοκιμαστεί καθημερινά και να κάνει το καλύτερο για όλους. Γιατί είναι συνδεδεμένη με τα πάντα γύρω της. Όταν καταφέρουμε να ζούμε καθημερινά για την εξέλιξη της ψυχής μας, τότε μόνο θα ορίζουμε το πεπρωμένο μας. Είναι καιρός λοιπόν, να εμπεδώσουμε το γεγονός, ότι η κάθε ενσάρκωση μας είναι ένα σχολείο που δίνουμε καθημερινά εξετάσεις. 


Εύχομαι από καρδιάς σε όλο το κόσμο να ψάξει μέσα του,  πιστεύει η δεν πιστεύει σε ότι γράφω. 

Μάρω 

Maro-samana.com

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Η δύναμη της Ψυχής 

    Απάντηση

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.