Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

14211952_334227143634029_2360056231894284095_n.jpgΟ Ουράνιος Αγγελικός κόσμος όπως τον γνωρίζουμε από τις γραφές, δημιουργήθηκε από Τον Δημιουργό πριν από τη δημιουργία του ορατού κόσμου και του ανθρώπου. Είναι γνωστό, πως ο αριθμός των Αγγέλων είναι ανυπολόγιστα μεγάλος. Η δε Αγγελική Ιεραρχία δημιουργήθηκε με καταπληκτική σοφία και καθεστηκυία τάξη.

Ο Σαμαέλ ή όπως ονομάστηκε αργότερα, σατανάς, ήταν πριν την πτώση, ο αγαπημένος αρχάγγελος Του Θεού διότι ήταν ο μόνος δημιουργός αρχάγγελος – δημιουργός Τεχνών, Επιστημών αλλά και κόσμων ολόκληρων. Από τα κατορθώματα του αυτά υπερηφανεύτηκε πως είναι ανώτερος Του Θεού Δημιουργού και έπεισε πολλά τάγματα αγγέλων να τον ακολουθήσουν. Όλοι τους δοκίμασαν την οργή Του Θεού και εξέπεσαν του αξιώματος των. Ο Ιησούς λέει στο κατά Λουκάν: «Είδα το σατανά να πέφτει από τον ουρανό σαν αστραπή» (Λουκ. 10:18 ). (Δεν έχετε παρατηρήσει το σύμβολο της αστραπής σε τατουάζ, ενδύματα και βίντεο των διάσημων αστέρων του Hollywood και της μουσικής βιομηχανίας που σε συνεντεύξεις τους ομολογούν ότι πούλησαν την ψυχή τους στον σατανά για να πετύχουν; ).

Βλέποντας αυτές τις τρομερές σκηνές ο Αρχάγγελος Μιχαέλ (εικόνα) πήρε το θάρρος και παρουσιάστηκε Στον Θεό δηλώνοντας την υποταγή του με τα λόγια «Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου…», λόγια που λέγονται ως σήμερα στην θεία λειτουργία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο εκπεσών αρχάγγελος πρώην επονομαζόμενος Σαμαέλ και γνωστότερος ως σατανάς αρχικά ήταν μόνο υπερήφανος χωρίς κανένα άλλο ελάττωμα. Με τις τρομερές ικανότητες του κατέστρωσε ένα πανούργο και σκοτεινό σχέδιο υπέρτατης πλάνης για να εκδικηθεί Τον Δημιουργο και να κερδίσει τις ψυχές των ανθρώπων. Μία από τις αιτίες είναι η απόφαση Του Θεού να τοποθετήσει τους ανθρώπους στην θέση των εκπεσόντων αγγέλων με αρχηγό τον Ιωάννη τον Πρόδρομο μετά την Κρίση (στις αγιογραφίες, όχι τυχαία, συχνά ο Ιωάννης ο Πρόδρομος αναπαριστάται με φτερά). Αυτός είναι ο προορισμός του ανθρώπου τον οποίον ο σατανάς δεν θέλει να γνωρίζουμε. Καθώς περνούσε ο χρόνος στο σύμπαν, ο σατανάς χειροτέρευε μέχρι που τελικά κατέληξε ο πατέρας του ψεύδους και της κακίας (η Θεολογία υποστηρίζει ότι η υπερηφάνεια γεννά όλες τις άλλες αμαρτίες). Είναι δε, μέγιστος ψυχολόγος με πείρα δισεκατομμυρίων ετων.

Στα πολύ γνωστά 24 Πρωτόκολλα σοφών της Σιών δίδονται επακριβείς οδηγίες στους σιωνιστές απανταχού της Γης, τι να πράξουν για να κατακτήσουν τον πλανήτη εις βάρος των Χριστιανών. Για όποιον τα έχει διαβάσει ξέρει πως εχουν ήδη εφαρμοστεί και συνεχίζονται. Τά κείμενα των Πρωτοκόλλων πού μιλάνε για το σχέδιο του Σιωνισμού, είχαν κρατηθεί σαν πρακτικά, όταν κατά το 1897 οί Σιωνιστικές μυστικές εταιρείες συγκρότησαν ένα συνέδριό τους στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας. Τα κείμενα όμως αυτά διέρρευσαν και έφτασαν στα χέρια των Χριστιανών. Πρώτος εκδότης των Πρωτοκόλλων υπήρξε ο Ρώσος καθηγητής Σέργιος Νείλος το 1902. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους, οι σιωνιστές αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε (μέχρι την σήμερον) ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι δεν γράφτηκαν φυσικά από κάποιους απλούς ανθρώπους αλλά από τον ίδιο τον σατανά, ο οποίος φρόντισε να έρθουν στα χέρια των Σιωνιστών στην αρχή του 20ού αιώνα για το 100ετες του σχέδιο. Αυτό που επίσης δεν είναι γνωστό, είναι ότι τελικά τα πρωτόκολλα αυτά δεν είναι 24 αλλά 25, με το τελευταίο και απόκρυφο 25ο το οποίο θα αναρτηθεί εδώ, στο μέλλον.

Αυτό που δεν μπορεί να διανοηθεί ο άνθρωπος είναι ότι όλη η παγκόσμια Ιστορία και ειδικότερα η πιο πρόσφατη με τους πολέμους, τις επαναστάσεις, τις κοσμοθεωρίες, τις αλλαγές και ακόμα τις Επιστήμες και τις Τέχνες, είναι προσχεδιασμένα έργα του σατανά τα οποία έχει δώσει για εφαρμογή στους επίγειους ακόλουθους του. Πάντα να αμφισβητείτε την γνησιότητα του φερόμενου δημιουργού μιας εκάστοτε θεωρίας, επιστημονικής ανακάλυψης ή καλλιτεχνικού έργου (Kινηματογραφος, Mουσική, Design).

Είναι ο «μαεστρος», ο κορυφαίος συντονιστής όλων των εξουσιών και των αφεντικών του πλανήτη, κινεί τα νήματα, τις μαριονετες, δεν ζει για μερικά χρόνια οπως οι άνθρωποι και δεν πεθαίνει, γιατι δεν ζει στο φυσικο πεδιο, ο μαυροψύχης σατανάς είναι ο εχθρός που καλείται να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος και είναι αόρατος, κρύβεται, έχει ύπουλα και κρυφά όπλα και προκαλεί σύγχυση και ψευδαισθήσεις μέσα από τις μεταμορφώσεις που μπορεί και παίρνει. Γι’ αυτό και πρέπει να τον «σπουδάσουμε», όσο περισσότερο γίνεται. Γιατί όχι μόνο διαβάλλει ψυχές, αλλά και αυτές με τη σειρά τους διαβάλουν (διασπούν) άλλες κ.ο.κ. Γνωρίζει ότι η βασιλεία του επί της γης, τελειώνει και με σπασμωδικές κινήσεις παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Οι νόμοι που εφαρμόζονται σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της ανθρωπότητας, σ’ όλες τις ηπείρους, σ’ όλα τα κράτη, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουν μόνο ένα σκοπό: να υποδουλώσουν και να εγκλωβίσουν τους ανθρώπους, εμποδίζοντας την πνευματική τους ανέλιξη. Και πλέον όλα αυτά γίνονται εντελώς απροκάλυπτα.

Ήταν πολύ εύκολο να μας μετατρέψει σε ό,τι θέλει με τα δήθεν πολύτιμα χρήματα. Είτε ήμαστε πάμφτωχοι, ή φτωχοί ή μεσαία τάξη, ή ελίτ, ή ιλλουμινάτι, μας μετέτρεψε όλους σε υπάκοους δούλους. Οι κατώτερες τάξεις αγωνιούν για την τροφή και την στέγη τους και ξεχνούν το θάνατο, οι δε ανώτερες τάξεις προσπαθούν να βαστήξουν τα υλικά κεκτημένα τους και οι ανώτατες τάξεις ραδιουργούν για τα επόμενα 1000 χρόνια του πλανήτη γη, εις βάρος της ανθρωπότητας, γιατί έτσι τους έχει εκπαιδεύσει το αφεντικό τους.

Αναρτήθηκε την 25η Νοέ 2016 από Αφυπνιστική Εγκυκλοπαίδεια

http://afypnistiki-egkyklopaideia.blogspot.gr/p/blog-page.html

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.