ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

eseis-670x400.jpg

ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

Ήμουν αναμέσα σας και σας τα δίδαξα όλα. Δηλαδή τι πρέπει να κάνετε εσείς οι ίδιοι, εργαζόμενοι με τον εαυτό σας από τη μία, κι από την άλλη, ποιον υπηρετούν οι εξουσίες, και φυσικά, υπηρετουν αυτόν που τότε τον είχαν ονομάσει Σατανά. Όλους σάς είχα ονομάσει αδέρφια μου και σας είχα δείξει τον τρόπο και τον δρόμο να κατανοήσετε ποιοι είσαστε, ποιος σας έστειλε στον κόσμο της μορφής, και τι πρέπει να κάνετε ώστε να ξαναγυρίσετε σε Αυτόν που σας Τον είχα ονομάσει Πατέρα. Και ακόμα σας είχα πει ότι τα πάντα ξεκινάνε από μέσα Του, πηγαίνουν στον κόσμο της μορφής και ξαναγυρίζουν και πάλι μέσα Του, γεμάτα γνώση και σοφία.

Σας τα έχω πει όλα και σας τα έχω δείξει όλα. Κι εσείς τώρα αντί να εργαστείτε με τον εαυτό σας, σε όλα αυτά που σας έχω δείξει, ψαχνετε έξω από εσάς, να βρείτε σωτήρες, να βρείτε τσοπάνους, και πιστευετε, οτι αν θα πάρετε την πόλη, ή αλλάξετε οποιαδήποτε γεωγραφικά σύνορα πάνω στον πλανήτη, ότι θα έχει αυτό κάποιο νόημα για σας τους ιδιους.

Ακόμα και εσείς που ψάχνεστε για ενεργειακές πύλες, ή ακολουθείτε αυτά που σας δείχνει η επιστήμη, σαν νέους πλανήτες και νέους ηλιους, ξεχνάτε την μοναδική και την μεγαλύτερη ενέργειακή πύλη, για εσάς τους ίδιους.

Κι αυτό είναι η πρώτη σας εισπνοή και η τελευταία σας εκπνοή. ακόμα και τώρα δεν έχετε καταλάβει γιατί ο πατέρας σάς έδωσε την πρώτη εισπνοή και την τελευταία εκπνοη. Μα φυσικά μόνο για ένα. Και σας το έχω τονίσει. Να κατανοήσετε την ύπαρξη σας. Διότι αν δεν κατανοήσετε την ύπαρξη σας, ό,τι και να κανετε, είναι 100%, εκτός τόπου και χρόνου.

Εσείς θα πιστεύετε ότι αυτό που κάνετε, είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, αλλά θα είστε 100 τοις εκατό σε πλάνη, γιατί αυτό που θα κάνετε δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση, για το λόγο, που κατεβηκατε απ’ τον Πατέρα, στον κόσμο της υλης.

Σας έχουν πει οτι με περιμένετε για τη Δευτέρα παρουσία πάνω στη γη.

Να ΄ρθω να σας πω τι, αυτά που σας έχω ήδη πει?

Ή να εργαστω εγω αντι για σας?

Η να σηκωσω τους νεκρούς από τους τάφους, για να ζειτε πάνω στην γη, επ απειρο? Δεν έχετε μάθει ότι και οι ήλιοι κάποια στιγμη τελειώνουν, δηλαδη χανουν την μορφή τους?

Ο Πατερας είναι μέσα σας. Εγώ μπορεί να εκδηλωθω μέσα σας, σαν Δευτέρα παρουσία, μόνο εάν εσείς εργαστειτε με τον εαυτό σας και με εκδηλώσετε μέσα σας. Αυτή φυσικά ειναι η Δευτέρα παρουσία. Τότε και μόνο τότε, μπορώ να σας σηκώσω από τους τάφους, όχι φυσικά από το φυσικό σας σώμα, αλλα σαν κομμάτι πνευματος, που κατανόησε την ύπαρξή του μέσα στον κόσμο της ύλης, και ξαναγύρισε στον πατέρα γεματος γνωση και σοφια.

Αυτό για να γίνει, χρειάζεται ο νου σας να ενωσει τα ορατα με τα ορατά

Χρειάζεται ο νους σας να είναι πλημμυρισμένος απο λογική.

Και όχι να πιστεύετε του σατανά τις εξουσίες και άλλα άπειρα ψέματα ωστε να ειστε σε εντελως λαθος δρομους.

Σας το λέω υστατη φορα, ενεργοποιείστε τό νου σας , ενώστε τα ορατά με τα αορατά, εκδηλώστε με μεσα σας και η βασιλεία του Πατέρα είναι ανοιχτη σε όλους.

Όσο γι αυτον που σας τον ειχα ονομασει Σατανα, και όλες οι εξουσίες, φανερές και κρυφές, που τον υπηρετούν, οι μερες τους, ειναι λιγες.

kataklusmosnoe

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.