Αντήχηση Schumann 7.83 Hz (εγκεφαλικά κύματα)

Αυτή η μουσική περιέχει ισοχρονικούς τόνους της αντήχησης Schumann ή 7.83 Hz. Συχνά αναφέρεται ως παλμός της Γαίας http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann…. Έρευνες που έχουν γίνει με έμπειρους στο διαλογισμό (Zen meditators) δείχνει ότι η 7.83 είναι μία σημαντική συχνότητα. Τα οφέλη της είναι: Ελαχιστοποίηση του στρες, Επιτάχυνση θεραπείας, Μυϊκή αναζωογόνηση, Ενίσχυση της ικανότητας μαθήσεως, Πνευματική ευεξία.

Δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε το βίντεο. Επίσης μπορείτε να ακούσετε τη μουσική και χωρίς ακουστικά, αλλά, παρ’ όλα αυτά εάν βρίσκεστε σε θορυβώδες περιβάλλον, προτείνεται να τα χρησιμοποιήσετε.

*Προτείνεται να ΜΗΝ ακούτε δύωτα κύματα ή ισοχρονικούς τόνους εάν είστε έγκυος γυναίκα, εάν κάνετε χρήση βηματοδότη, κατά την οδήγηση, εάν πάσχετε από κρίσεις επιληψίας ή παρόμοια ψυχικά νοσήματα, εάν είστε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. Προτείνεται επίσης το άκουσμα εγκεφαλικών κυμάτων για ηλικίες άνω των 18.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.